Klaar voor 2018

Klaar voor 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daar zit je dan op 30 December. Even het afgelopen jaar overzien onder het genot van een seven upje.

Drank heb ik jaren geleden al afgezworen, ik heb genoeg gehad, doe mij maar een appelflap met chocomel, vroeger nooit kunnen vermoeden wat een vreugde daar ui te halen valt.

Zes boeken maar liefst uitgegeven in 2017. Zes. En allemaal te leen in de bibliotheek in Almere, niet slecht voor een voormalig Supermarkt eigenaartje, zou ik zeggen.

En volgend jaar? Ach, wie weet. Plannen zat, zelfs plannen waarover ik nog geen woord kan zeggen, maar die hopelijk volgend jaar concreet gaan worden. Ik heb er nu al zin in.

Of er weer een boek komt? Ik zou het nog niet weten, ik zou er zomaar weer zes kunnen schrijven, maar wie weet ga ik eindelijk beginnen aan mijn fantasy serie, ik hoe het in het midden, allemaal afhankelijk van wat er wel en niet gaat lukken van de plannen die ik heb.

Wetende dat dit een heel wazig stukje is, wil ik jullie allemaal een top 2018 wensen, en alhoewel ieder jaar zijn problemen kent, ga ik ze voornamelijk te lijf als uitdagingen. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Complimenten, 6 boeken. Heb je er over geschreven op Yoors?
| 20:02 |
Nee, ik heb ze niet op Yoors gezet.
| 12:44 |
Wens u ook veel zegen in 2018!
| 17:58 |
U heeft niet stil gezeten.
| 17:01 |
Gaaf hoor 6 boeken
| 16:22 |
Wow, zes boeken. Ik zou niet weten hoe me dat lukt. Zijn ze in eigen beheer uitgegeven?
| 15:55 |
Gedeeltelijk. Met een beetje hulp van iemand bij de uitgeverij.
| 20:41 |
Nou en of. Alle goeds voor 2018!
| 15:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen