Nederlanders stoppen eerder met chemotherapie.

Nederlanders stoppen eerder met chemotherapie.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kankerpatiënten in Nederland (18 procent) kiezen de ziekte te onderdrukken met chemotherapie. in Noorwegen (23,7 procent) en in Verenigde Staten probeert( 38,7 procent)van de kankerpatiënten een half jaar voor de dood het einde uit te stellen met chemotherapie. Als ervaringsdeskundige nou dat klinkt wel beetje apart maar als ook een kankerpatiënt wil ik zeggen chemo SUCKS . Alles in me lichaam voelt anders na een chemokuur bijna alsof het mijn lichaam niet is maar van een ander. Maar wat ik probeer duidelijk te maken. Als je ongeneselijk ziek bent wil je dat je laatste kracht jou kracht is. Mooi gekomen mooi gegaan.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wil je veel sterkte wensen
| 15:03 |
Mooi gezegd! Blijf de baas van je gedachtes, geef wat je kunt geven en zorg ervoor dat je geniet van elk mooi moment dat leven nog te bieden heeft
| 00:37 |
Ik leef met je me Paar. Ik weet hoe verschrikkelijk het is om chemo te krijgen. Chemo is zeker niet altijd de oplossing van bepaalde ziektes. Mooie afsluiter aan het einde van je post.
| 21:25 |
Wat jij zegt over hoe jij je voelt na een chemokuur, dat heb ik idd van meer mensen gehoord. Heel veel sterkte.
| 04:44 |
Ik wil je veel sterkte wensen. Het is echt een rot ziekte en dan druk ik mij nog zacht uit..
| 03:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen