×

Yoors


Inloggen
×

YoorsAfwezig, toch aanwezig...

Afwezig, toch aanwezig...


Het lijkt of ik wat afwezig ben, maar toch ben ik ook weer aanwezig. Ik heb gewoon te veel te doen op het moment.

Afgelopen week heb ik wat schuur en schilderwerk gedaan. Daarbij dus even heel geniaal mijn hand open gehaald.

Afgelopen weekeind zijn we twee dagen naar de camping geweest, het was heerlijk om er even uit te zijn geweest, want ik was de vier muren van de woning meer dan zat! Tja, als de vrouw drie dagen van huis is geweest en je drie dagen heerlijk alleen met de kids bent, dan komen de muren gauw op me af. De ongezelligheid in de avonduren, het overal aan moeten denken. Ja, dat valt nog niet mee. Respect dus voor de vrouw!Vanmorgen even wezen vissen in de achtertuin van een vriend van mij. De foto is nog van vorig jaar en helaas vandaag maar 1 voorntje gevangen, maar goed, het was heerlijk om even aan de waterkant te hebben gezeten en niets te hoeven doen.

Dat zou ik dus vaker moeten doen, want de laatste tijd is het weer erg druk. Te veel te doen en te weinig tijd. Daarnaast merk ik dat ik weer wat moe wordt, dus tijd om vooral aan mezelf te denken en te genieten van de dag.

Met andere woorden: niet te veel om me heen en vooral geen gezeur! Haha. Gelukkig kan ik bij die vriend in de achtertuin zitten en hij weet dan dat ik lekker even 'in de rust wil', dus meestal is hij gewoon met zijn eigen ding bezig en ik met het mijne.

Helaas ben ik dit jaar nog niet bij mijn boot geweest. Maar ook hier zijn ontwikkelingen te melden:
Waarschijnlijk gaat mijn boot in de verkoop!

De boot is een ex zeilboot en ik heb eventueel al een andere mast liggen met zeilen die geplaatst zou moeten worden. Ik heb er de puf niet meer voor!

Ik ben nu met een bedrijf in gesprek om hem eventueel om te ruilen voor een kleine kajuitboot, ongeveer 5 meter, met trailer.

Dat heeft als voordeel dat ik dan geen hoge kosten meer heb voor de jachthaven, maar gewoon ergens in een schuur of loods kan zetten en in de zomer gewoon op de camping bij de caravan kan stallen.

De Drentse Hoofdvaart lijkt me mooi om af te varen, dus een kleine kajuit is genoeg.


Enfin, ik denk er over na en neem geen overhaaste beslissingen op dit moment. Eerst maar eens zien of ik komende week eens naar de boot kan gaan om hem schoon te maken en ik moet nog een kleine reparatie doen voordat hij echt in de verkoop kan.

We gaan het zien.

Ach en verder, ik kijk wat rond zo hier en daar, op het internet, maar met mooi weer toch wat vaker buiten te vinden. En komende woensdag op de snuffelmarkt in Julianadorp. Weer wat mooie spulletjes gekregen om te verkopen. Hoop dat er veel bezoekers komen en dat we veel zullen verkopen :-)

Nou dat was even een update.