Dus het wordt weer eens tijd...


Een enkele zin toe te vertrouwen aan Yoo.rs. Nou hier komt het dan.

Ik schitterde natuurlijk van afwezigheid en niet zonder reden. Allereerst hadden we gewoon een week vakantie. Lekker even als gezin er tussen uit. We kunnen gaan wanneer we willen, het voordeel van het hebben van een eigen stacaravan. Dus vorige week de bus geladen en heerlijk een weekje er uit geweest.

Oké, ik moet toegeven dat we betere weken hebben gehad, want afgelopen week was het weer natuurlijk prut. Koud, af en toe zon, regen en zelfs hagelbuien hebben we gehad. Och, we hebben het alles overleefd. Zoals altijd op de camping, waar het overigens, ondanks weersomstandigheden, goed toeven is.

Een laptop neem ik zelden mee, heb een aantal boeken gekocht en ben heerlijk gaan lezen. Twee heb ik er uit, de derde ben ik nu mee bezig. Frederick Forsyth, de dag van de Jakhals. Een vrij onbekende schrijver, maar een alleraardigst thriller: een moordaanslag op Charles de Gaulle. Hoe dat gaat aflopen…

Ik dacht af en toe even via de mobiel te kijken op Yoo.rs, maar kwam er al snel achter dat mijn account was uitgelogd. Dus ik wil inloggen, maar op een mobiel werkt dat schijnbaar aller belabberds. Ik vul mijn hotmail in, maar al wat komt is geen email van Henkjan. Dus na 4 pogingen heb ik het er maar bij laten zitten!

Dan krijg je allen nog maar een vervelende popup op je telefoon, of je lid wilt worden van Yoo.rs. Nou nee, ik wil gewoon inloggen, maar zoals gezegd: na poging 4 ben ik daar maar mee gestopt!!! Wordt er niet alleen verdrietig van, maar irriteer mij mateloos aan die klote popup, zodat ik zelfs geen blogs van anderen kon lezen!

Enfin, ik kwam wel tot het besluit dat ik Yoo.rs eigenlijk helemaal niet zo miste in de afgelopen week. Ja, goed, bepaalde schrijfsels had ik graag gelezen en sommige personen vind ik echt interessant en leuk om te volgen, maar helaas…

Dus ben maar gewoon op het oude vertrouwde FB gaan rondhangen en af en toe gekeken wie wat waar schreef en plaatste, om mij zo toch op de hoogte te stellen van het wie wat waar van sommige personen.

En omdat ik merkte dat ik Yoo.rs eigenlijk niet zo heel erg miste, kwam ik ook tot het besluit dat het misschien wel goed is geweest zo. Ik bedoel: wat staat geschreven, staat geschreven. De blogs en accounts houdt ik echt wel aan en zal zo nu en dan echt wel wat nieuws plaatsen. Maar om Yoo.rs als ‘hoofdblogsite’ te gebruiken…

Nee, die tijd ligt denk ik achter me. Gezien het namelijk betekend dat als ik zelf die popup niet eens weg kan krijgen op mijn mobiel, na diverse pogingen (nog) niet kon inloggen, moet ik vast stellen dat ook het publiek van buiten af zich hieraan in ernstige mate moet storen en dus het ‘er maar bij laat zitten’ om de blogs nog te lezen.

En dus ga ik mij verder verdiepen in WordPress. Dan weet ik zeker dat mijn schrijfsels gelezen kunnen worden door ‘buitenstaanders’, zonder die verachtelijke popup!

Enfin, ik ben uitgerust. Heb een week lang kunnen nadenken over van alles en nog wat en kom tot besluiten die ik anders misschien niet had genomen…

Have a nice day.