Yors ask me anything


Toen Henkjan ergens in augustus ons een eerste sneaky preview deed zien van YAMA (Yoors Ask Me Anything), had ik zo nog eens mijn bedenkingen. Ik bedoel: wat is het en wat kan ik er mee?

Je vind de introductie door op onderstaande link te klikken:

Naar wat ik begreep moest dit systeem niet alleen op Yoors handig zijn, maar tevens de vindbaarheid op google verbeteren. En dus deed ik even een testje met mijn laatste blog:

Ik vulde netjes de gegevens in en stelde de juiste vragen in. Zie afbeelding hiernaast.Ik liet de blog even rusten, om op een later tijdstip met dezelfde vraag "goedkoop alternatief lego" via Google te gaan zoeken. Het resultaat ziet u op onderstaande afbeelding:


Plaats twee en drie!

Dat is zeker geen slecht resultaat dacht ik zo!

Conclusie: Yama werkt naar behoren!

Welldone Henkjan en team! Keep up the good work!