×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Passie volgen en/of geld verdienen? Keuze?

Passie volgen en/of geld verdienen? Keuze?


Het enige wat we niet kunnen kopen is tijd en gezondheid. Daarom is het voor mij zo belangrijk om te doen de dingen die bij mij passen en me gelukkig maken. En vaak komt het geld dan vanzelf. 

Onlangs heb ik een jeugddroom gerealiseerd: een boek schrijven dat heet 'Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid'. Met dit boek bied ik houvast niet alleen voor mensen die graag geld willen verdienen met hun passie maar ook voor degenen die gewoon graag rijk willen worden 😊! Voor meer informatie over mijn boek kun je op mijn website kijken www.onafhankelijkerworden.nl . 

Ik ben benieuwd: hoe is het voor jou? Ben je ook bezig met je passie/ talent/ creativiteit of laat je je tegenhouden door je omgeving... of door je 'stemmetjes' die je zeggen dat je geen tijd hebt of geen geld mee kan verdienen? En wat is je passie?