Passie volgen en/of geld verdienen? Keuze?

Passie volgen en/of geld verdienen? Keuze?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het enige wat we niet kunnen kopen is tijd en gezondheid. Daarom is het voor mij zo belangrijk om te doen de dingen die bij mij passen en me gelukkig maken. En vaak komt het geld dan vanzelf. 

Onlangs heb ik een jeugddroom gerealiseerd: een boek schrijven dat heet 'Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid'. Met dit boek bied ik houvast niet alleen voor mensen die graag geld willen verdienen met hun passie maar ook voor degenen die gewoon graag rijk willen worden 😊! Voor meer informatie over mijn boek kun je op mijn website kijken www.onafhankelijkerworden.nl . 

Ik ben benieuwd: hoe is het voor jou? Ben je ook bezig met je passie/ talent/ creativiteit of laat je je tegenhouden door je omgeving... of door je 'stemmetjes' die je zeggen dat je geen tijd hebt of geen geld mee kan verdienen? En wat is je passie?
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk, volg je droom.
| 16:06 |
Momenteel is hier op dat vlak volop beweging, we hebben hetzelfde streven. Mijn blog is erop gericht zowel het proces als de tools te delen op onze weg hierin. Dit om anderen te helpen op hun pad.
| 09:14 |
Wat goed van je, Nienke. Op een dag hoop ik dat 100% van de mensen kunnen zeggen: ik doe echt wat ik leuk vind in het leven.... met minder focus op geld maar meer op LEVEN zoals het bij mij past.
| 08:36 |
Nou precies dat!
| 14:36 |
ik laat me zeker niet tegenhouden als ik iets in m'n hoofd heb, gelukkig heb ik niet echt nog bevliegingen
| 14:07 |
Bevliegingen? Tja, als je niet in de weg van je creativiteit en het gelukkig zijn, staat, daar gaat het om
| 08:38 |
Haha leuke vragen! Ik denk dat ik aardig rebels ben wat dat aangaat. Ik heb geen baan in loondienst, ik heb geen vast huis en ik doe alleen nog waar ik blij van word. Mijn passie is leven :-) mijn liefde is reizen en mijn vermaak wat bij verdienen.
| 12:18 |
Kijk, dat is een leven zoals velen rebels zouden willen
| 08:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen