×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
15 vragen, 15 dagen: Dag 3

15 vragen, 15 dagen: Dag 3


3. Welke series volg jij op dit moment?

Pretty Little Liars

Ik zit nu bijna in seizoen 5 en ik vind het toch verdorie spannend! Een aantal dingen kon ik voorspellen (geen zorgen, ik spoiler niet), maar ik weet nog steeds niet wie A is en wat hij/zij wil. Heerlijke serie, dikke tip!


Buffy the vampire Slayer

Een (zoveelste) herkijk, ik heb mijn lief namelijk eindelijk zover om het een kans te geven. We zitten nu begin seizoen 2 en het bevalt goed. Ik weet natuurlijk al wat er gaat gebeuren, maar dat mag de pret niet drukken!

How I met your mother

Ik weet niet of dit wel helemaal eerlijk is, ik kijk deze serie namelijk al een hele tijd. Ik ben nu net klaar met ronde 3 en ik vind het gewoon een prettige serie om aan te hebben als ik de afwas doe of bijvoorbeeld zit te bloggen. Ik kan er nog steeds om lachen en huilen, dus het raakt me wel nog steeds.


American Horror Story

Na veel  pijn en moeite ben ik aan seizoen 4 begonnen. Ik wist dat er een clown in zat, en ik vind clowns gewoon een beetje naar. Het is onnatuurlijk om altijd dezelfde gezichtsuitdrukking en/of emoties te hebben! Tegen de tijd dat seizoen 5 uit was, zat ik al in een andere serie, dus seizoen 5 staat nu nog even in de wacht.

The Vampire Diaries en The Originals

TVD heb ik een hele tijd gevolgd en zelfs 2 keer herkeken tijdens een season break, maar na seizoen 6 ben ik afgehaakt. Niet omdat het mijn interesse niet meer had, maar gewoon omdat ik geen zin had om elke week een nieuwe aflevering te downloaden. Daarna ben ik het eigenlijk een beetje vergeten, maar ik ga deze zeker nog afkijken!

The Originals heb ik nu 2 keer geprobeerd te kijken en telkens haak ik af. Ik weet niet waarom, maar blijkbaar interesseert deze serie me gewoon niet genoeg. Ik geef het misschien ooit nog wel een nieuwe kans.

Natuurlijk heb ik nog een lange lijst met series die ik nog moet kijken en series waarvan ik een nieuw seizoen verwacht. Genoeg te kijken dus!

Welke series kijk jij?

 Katrien
Je volgt wel heel wat :)
18-05-2017 12:35
18-05-2017 12:35 • Reageer
Veronique
Alleen vikings de rest kijk ik mee..het boeit me eigenlijk nooit
18-05-2017 06:16
18-05-2017 06:16 • Reageer