Vandaag ben ik dankbaar voor...

Vandaag ben ik dankbaar voor...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Maandag morgen inspiratie

Wat was het eerste waar je aan dacht deze ochtend toen je wakker werd ? Was je al angstig of gestrest ? Was je al aan het klagen over jouw problemen, pijnen, gebreken of angsten ? Je zal er nog meer vinden wanneer je er op blijft focussen !

Mocht je jouw aandacht vestigen op goede gevoelens dan zou je je weldra in een vibratie bevinden waarin je nog meer van dat goede naar jou toetrekt ! Dus... start jouw ochtend met een lach naar de spiegel. Zeg luidop of schrijf in jouw dankbaarheidsjournaal waar je reeds dankbaar om bent in jouw leven !

Vandaag opende ik mijn ogen voor een totaal nieuwe dag op deze planeet, een dag met oneindig veel mogelijkheden. Vandaag opende ik mijn ogen om 24 uren mijn bestaan te vieren op deze aarde.

Waar ben jij dankbaar voor vandaag ?

Phuro! Be inspired!

WienaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vandaag ben ik dankbaar voor... even helemaal niks
| 16:57 |
Ik deed mijn ogen open en dacht, tjee wat heb ik lang geslapen. Snel opstaan laatste dag van mij vakantie.
| 11:19 |
Geniet met volle teugen van jouw laatste vakantiedag !
| 13:17 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen