Welcome guys & gals!

Welcome guys & gals!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Welcome to my honest page met dagelijkse struggles van een getrouwde twenty-something


Hoi, mijn naam is Danielle en dit is mijn eerste blog-post. Ik heb nog NOOIT geblogd. (HELP?!) Toch betrap ik mezelf dagelijks op een hoofd dat zo vol zit en overuren maakt, met ideeën, vragen, struggles, piekermomenten ETC, dat ik heb besloten om het te delen. Ik denk dat veel vrouwen/meiden zich herkennen in mijn daily/weekly struggles en WE GALS GOTTA HELP EACHOTHER  OUT AM-I-RIGHT?! 

Daarnaast kom ik door mijn werk in de PR (YES, PR lady in hart en nieren) veel blogs tegen, dit hoort immers voor een groot deel bij mijn werk.  Deze blogs gaan bij allemaal over fashion en beauty. And don't get me wrong - I LOVE fashion en beauty. Ik ben alleen niet het type uur-eerder-opstaan-om-mijn-gezicht-te-countouren-en-mijn-haar-te-krullen. Ik ben het type zo-lang-mogelijk-in-bed-liggen-in-de-ochtend. En ja, ik ben stiekem (OK, niet zo heel stiekem, everybody knows..) ook een beetje (really Daan?) shopverslaafd. Maar hey, aren't we all ladies?!

Dus op mijn blog geen speciale beauty-routines of foto's met wat ik allemaal heb gekocht bij de ZARA,  maar eerlijke, soms genante, soms hilarische daily struggles en mijn manier om zo leuk mogelijk door het leven te gaan.


Happy readingand much love, 


Danielle
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat soort blogs zijn vaak hete leukste!
| 00:01 |
Ik ga mn best doen!!:)
| 15:52 |
Wat een gezellige blog en yeeej ik hoef niet je gescoorde shop opbrengst te beoordelen maar mag meegenieten van je bloopers en gezelligheid
| 19:12 |
hahah dat mag je zeker! leuk!
| 15:51 |
Heerlijk! Dit zijn namelijk de leukste dingen om te lezen :)
| 17:01 |
Ik ga mijn best doen om het zo leuk mogelijk te maken voor jullie!!:)
| 15:51 |
Nou dan heb je nu toch een mooi blog
| 16:22 |
Jazeker, super leuk!
| 16:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen