Ipay uitproberen. (deel 1)

Ipay uitproberen. (deel 1)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Door de vele aanmeldingen en berichtjes die ik kreeg ben ik mij gaan verdiepen in Ipay. Uiteraard is dit de maand voor Euroclix, maar in december ga ik beginnen met Ipay. Het lijkt op Euroclix, maar is het ook even winstgevend? Hebben jullie ervaring met deze website? Laat het mij weten!

Wil je zelf Ipay proberen? Meld je dan aan met deze link : Ipay aanmelden Door je aan te melden via deze link krijg je meteen 1,25 aan punten. Dit is overigens hetzelfde als bij Euroclix! Al weet ik niet of dit bedrag hetzelfde is, maar toch de moeite waard als je hiermee wilt beginnen. Het is een leuke start!

In eerste instantie ziet de website er goed uit. Het is overzichtelijk en je ziet precies waar alles is. Dat vond ik bij Euroclix niet. Ook hier weer verdien je geld door mee te doen aan vragenlijsten invullen en online aankopen doen.
Echter is er ook een optie om een eigen link aan te maken, waardoor mensen die aankopen doen jou ook punten geven. Zie deze link bijvoorbeeld: babykadowinkel (althans dat is wat ik ervan begrijp! Maar corrigeer mij als ik het fout heb :) )

Ik hou jullie op de hoogte! ;-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gaat blijkbaar enkel voor Nederland.
| 16:21 |
Oh dat wist ik niet, bedankt voor de melding
| 23:53 |
Ik heb Ipay al een hele tijd. Het gaat enkel wat vlotter als je aankopen doet (maar dan kan je ze niet via Euroclix doen natuurlijk) en als je elke dag op alles klikt wat je krijgt én ook nog eens de enquêtes invult. (Moet je je voor aanmelden...)
Andere ervaringen op : yoo.rs/enigma/blog/online-verdienen-wat-is-betrouwbaar-1493144326.html?Ysid=35575
| 19:49 |
Ik heb ook Ipay! Maar ik vind het ook erg langzaam gaan..
| 17:00 |
Ik ook behalve als je een aankoop hebt gedaan gaat het ietsje sneller
| 23:47 |
Succes! Ik vind ipay ook heel langzaam gaan!
| 14:09 |
Hoi! ik heb ook een account bij ipay, ik doe alleen enkel de mails klikken dus het tikt voor mij niet zo heel snel aan (maar dat is lekker mijn eigen schuld). Succes met sparen!
| 09:01 |
Dankjewel :-)
| 10:18 |
Ik heb ook ipay maar duurt enorm lang voordat je een bedrag bij elkaar heb
| 23:37 |
Mijn man en ik hebben ook een ipay-account... en het is zeer betrouwbaar... mijn man heeft wat meer discipline om het ook bij te houden, dus hij heeft, de afgelopen jaren al aardig wat geld uit kunnen laten betalen... ;-)
| 22:56 |
Oh nice! Nog tips?
| 10:17 |
Ja, ondanks dat ik dat zelf niet doe :-p
Mail goed bijhouden, eventuele enquêtes invullen, bestellingen bij webshops via ipay doen....
| 10:31 |
Bestellingen leveren in principe het meeste op.. Stel dat je ook online boodschappen doet, ik weer van coop dat ze ook aangesloten zijn bij ipay.... en heel veel webshops... er zit ook verschil in beloningen... voor het een krijg je meer/minder dan het andere...
| 10:33 |
Ik ben beperkt in het online aankopen en vaak doe ik dat dan toch via euroclix. Dus ik moet het vooral van de mailtjes en enquêtes hebben. Dan duurt het wel lang. Het enige wat ik je kan meedelen is dat ze wel uitbetalen, want ik heb al wel eens een uitbetaling gehad van ze :)
Ik heb hier een lijstje geplaatst, ipay stond er ook tussen ;)
yoo.rs/christel_michele/blog/online-geld-verdienen-1505246179.html?Ysid=84842
| 22:46 |
Dankjewel voor je reactie :) Ik ga er zeker naar kijken
| 22:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen