Maak je schoolspullen overzichtelijk!

Maak je schoolspullen overzichtelijk!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het nieuwe schooljaar is begonnen: tijd voor alle goede voornemens over studeren en het maken van je huiswerk! Daarom heb ik nu een post gemaakt over hoe je je schoolspullen het best kunt organiseren, nu we allemaal nog (een klein beetje) motivatie hebben.
DSCN8027

Als je de namen van de vakken aan de zijkant van je kaft zet, hoef je nooit te zoeken naar je boeken maar kun je ze gemakkelijk vinden. Verder scheelt het heel veel om je boeken neer te zetten in plaats van ze op elkaar te leggen, het geeft een rustiger effect en het wordt minder snel rommelig.

Zorg ook voor één plek waar je al je boeken bewaart! Als het niet in één kastje past, probeer er dan dichtbij nog één te vinden. Zo raak je veel minder gemakkelijk boeken kwijt.

DSCN8028

Voor de zekerheid plak ik ook ieder jaar weer labels op mijn boeken. Als je boek dan kwijtraakt, weet de vinder van wie het boek is! Ik ben nog nooit echt een boek kwijtgeraakt, maar toch ben ik altijd weer bang dat het me gebeurt en dat ik dan net geen labels op mijn boeken heb. Deze labels komen trouwens van de HEMA: 12 labels voor €0,99.

DSCN8062

Ik ben een groot voorstander van al je aantekeningen op één plek: zo raak je nooit je belangrijke stof kwijt! Hiervoor gebruik ik het liefst collegeblokken, zodat je genoeg ruimte hebt om alles op te schrijven. Per tab schrijf ik dan de aantekeningen van één of twee vakken, zodat ik het ook goed kan terugvinden. Ook maak ik hier samenvattingen in, maar geen huiswerk. Hiervoor heb ik aparte schriften, zodat in mijn collegeblokken alleen belangrijke informatie staat.

Heb jij nog tips over het overzichtelijk houden van schoolspullen? Vertel het me hieronder!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (23 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat een super leuk kaftpapier!
| 17:14 |
Handig zo wil ik het ook
| 23:56 |
Zeer voornaam! Ik maakte zelf wel altijd gebruik van labels, maar de namen van de vakken aan de zijkant zetten is ook heel slim!
| 00:03 |
Dit vind ik wel handig! Vooral de eerste tip, want daar zou ik zelf niet opkomen.
| 21:39 |
Goede tips! En leuke collegeblokken
| 21:22 |
Goede tips maar mijn schooltijd zit er al even op
| 23:02 |
Heel erg handig! Leuke tip!
| 00:44 |
Goede blog! Washitape op de kaften plakken en het daarop schrijven kan ook
| 19:41 |
Wat handig!

Ik moet nog kaften dit jaar, bedankt voor de inspiratie :)

| 18:56 |
Die namen vind ik inderdaad de beste tip :)
| 18:03 |
De namen van de vakken op de zijkant zetten is echt ontzettend handig bedacht! Vooral omdat boeken vaak dezelfde grootte hebben kan ik het nooit vinden, goeie tip hahah
| 12:52 |
Super handig! En het is erg leuk geworden!
| 11:42 |
Goede tips voor schoolgangers. En wat ben je georganiseerd. Zo moet het studeren zeker lukken.
| 09:33 |
ik heb ook dezelfde spullen, erg leuk!
| 20:21 |
Heel leuk! We hebben echt een beetje dezelfde smaak, ik heb ook al deze dingen haha !
| 17:28 |
super leuk toen ik de foto's zag dacht ik dat het mijn boeken waren :D
| 16:21 |
Bedankt! Echt heel handige tips, ik ga ze meteen gebruiken :)
| 13:49 |
HELEMAAL SUPER!!!

Kan jij die brugpieper van mij niet even op komen voeden......zucht. ;-)
| 13:11 |
Netjes hoor echt overzichtelijk

dat is het beste niet hoeven zoeken
| 10:45 |
Deze tip kan ik zeker wel gebruiken.
| 10:41 |
Thnx voor de tips! Wat betreft boeken, ik stapel ze altijd op waardoor ik inderdaad elke keer aan het zoeken was.
| 10:23 |
Handig artikel! Ik gebruik zelf ook graag college blokken omdat alles dan zo fijn bij elkaar zit. Bij mijn studie is het handig om ook soms de aantekeningen van andere vakken erbij te kunnen pakken.
| 10:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen