Masker op

Masker op


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Maandagochtend, daar gaan we weer. Ik stap in de trein en weet dat ik weer een week moet. Onderweg naar de trein bereid ik me alvast mentaal voor om mijn masker voor deze week weer op te plakken.

De eerste stop van deze week is stage. Geweldige stage, lieve kinderen, leuke school en leuke begeleiders. Toch voel ik me niet prettig. Ik weet dat ik de komende 5 uur weer een masker op moet houden. De komende 5 uur moet ik weer een glimlach op mijn bek zien te toveren. Aardig zijn, sociaal doen, interesse tonen, luisteren. Energie verbruiken, die ik eigenlijk niet heb. 

De komende 5 uur verander ik in een optimistische jonge vrouw die in de bloei van haar leven staat. Die gemotiveerd is en erop gebrand is om haar diploma te behalen.

Zodra ik de school uitstap zullen mijn mondhoeken weer zakken. Zullen mijn gedachten weer gaan dwalen. Zal ik me weer terugtrekken en trekt er weer een donkere mist dicht boven mijn hoofd. Zodra ik de school uitloop, zal ik mijn masker af doen en kan ik de rest van de dag weer heerlijk mijn chagrijnige zelf zijn.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.4 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo herkenbaar dit... waar haal jij ontspanning uit als je lekker in je veilige omgeving zit?
| 23:16 |
Hey! Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd erg moeilijk kan ontspannen.
Voorheen las ik regelmatig een boek, keek een filmpje of serie, ging kleuren/tekenen, of iets leuks met mijn vriendin doen (iets bakken, spelletje doen, gewoon gezellig kletsen)
Tegenwoordig is mijn concentratie erg verrot en heb ik nergens zin in. Dus het voelt voornamelijk nogal geforceerd als ik probeer te ontspannen.

Wat doe jij ter ontspanning?
| 23:22 |
Dat is vervelend.. ik heb die fases er ook tussen zitten. Dan kan je nergens meer rust en wat genot vandaan halen. Ik heb zon tik dat ik alles "intens" doe... intens series bingen.. intens uren een game spelen... intens een compleet boek uitlezen in 1 ruk. Alles om me maar bezig te houden met problemen die niet in mijn eigen wereld voorkomen :') ik had heel veel plezier in tekenen, maar dat viel een beetje weg omdat iedereen teveel van me verwachtte omdat ik altijd mooi werk maakte en de druk werd me teveel... ontspanning komt met vlagen... en soms ook niet.
| 23:31 |
Ja, ik heb begeleiding! Het is best lastig want thuis blijven zitten werkt namelijk ook niet echt bevorderlijk bij een depressie.
| 13:40 |
Ik hoop voor jou dat je een persoonlijke begeleiding hebt, dit kan niet leefbaar zijn op langere termijn. :-(
| 12:16 |
Heb je een professional om mee te praten? Dit klinkt best ernstig namelijk
| 10:24 |
niet altijd goed zoals je doet, denk dat het belangrijk is je problemen aan te pakken zodat jouw masker niet steeds meemoet
| 09:44 |
Nou daar ben je lekker mee dan he
| 08:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen