Mijn zieke vriend 2

Mijn zieke vriend 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

2.Drama les

Ik kijk wat voor mij uit. We hebben drama. De vrouw verteld dat we groepjes moeten maken van 4. Iedereen is een beetje druk bezig om hun groepjes zo snel mogelijk bij elkaar te krijgen tuurlijk zit ik bij Stijn en Mike maar we hebben nog één plek over. ' wie gaan we kiezen ' ik zie Stijn zijn blik door het lokaal gaan. Dan zie ik Sam staan een beetje nerveus lijkt het wel. " Hey Sam heb jij al een groepje? " Hij schud zachtjes zijn hoofd. " Kom bij ons ! " Sam krijgt een klein lachje op zijn gezicht wanneer die onze kant op komt lopen.


' hou je van voetbal? ' Sam kijkt mij aan alsof hij net iets heel raars en ongemakkelijk heeft gevraagd. " Tuurlijk hou ik van voetbal jij ?" Hij knikt hevig. ' Alleen door mijn ziekte kan ik het niet meer doen, nou ja mag ik het niet meer. doen '
Beoordeel

Reviews en Reacties:

3.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat zal niet gemakkelijk geweest zijn
| 21:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen