Mijn zieke vriend 2

Mijn zieke vriend 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

2.Drama les

Ik kijk wat voor mij uit. We hebben drama. De vrouw verteld dat we groepjes moeten maken van 4. Iedereen is een beetje druk bezig om hun groepjes zo snel mogelijk bij elkaar te krijgen tuurlijk zit ik bij Stijn en Mike maar we hebben nog één plek over. ' wie gaan we kiezen ' ik zie Stijn zijn blik door het lokaal gaan. Dan zie ik Sam staan een beetje nerveus lijkt het wel. " Hey Sam heb jij al een groepje? " Hij schud zachtjes zijn hoofd. " Kom bij ons ! " Sam krijgt een klein lachje op zijn gezicht wanneer die onze kant op komt lopen.


' hou je van voetbal? ' Sam kijkt mij aan alsof hij net iets heel raars en ongemakkelijk heeft gevraagd. " Tuurlijk hou ik van voetbal jij ?" Hij knikt hevig. ' Alleen door mijn ziekte kan ik het niet meer doen, nou ja mag ik het niet meer. doen '
Beoordeel

Reviews en Reacties:

3.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat zal niet gemakkelijk geweest zijn
| 21:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen