De tijd is nog niet rijp voor mijn boek

De tijd is nog niet rijp voor mijn boek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nog geen boek schrijven ff...

Ik zit in een heftig proces nou. Ik ben aan het veranderen. Door het boek te willen schrijven houd ik mij nog vast aan het bekende. Maar ik wil juist het onbekende willen ervaren. Oude denk en gedragspatronen doorbreken. Door op te schrijven hoe het vroeger ging, hou ik mij er juist aan vast aan het oude proces. Ik ben nog niet sterk genoeg om het boek te kunnen schrijven, zodat ik kan loslaten. Het verhaal is nog te heftig. En omdat ik in een emotionele achtbaan zit momenteel, kan ik dit nog niet aan. Ik ga wel blogs schrijven, maar dan gaan de blogs over het proces van patronen te doorbreken. Dus heel veel leesplezier!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
succes en pas op jezelf
| 19:41 |
Heel veel succes met je boek en blogs. :)
| 14:32 |
Een wijs besluit denk ik zo, lees de andere blogs graag!
| 20:39 |
Succes. Ik lees graag mee.
| 16:05 |
Succes met het schrijven van de blogs
| 13:57 |
Dank je wel!
| 14:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen