Ik ben dyslectisch

Ik ben dyslectisch


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben best wel dyslectisch maar ik schaam me er niet voor en dom ben ik al helemaal niet maar dat word vaak wel gezegd over menen met dyslexie dat ze niet slim zijn.

Ik heb best wel last van me dyslexie maar laat me daar door niet uit het veld slaan ik ga gewoon door hoe moeilijk het ook is want ja moeilijk is het zeker en zeker als je een eigen bedrijf probeert op te zetten ik heb ook niet iemand die als maar kan controleren voor mij op speling en een schrijver inhuren kost geld Dus mocht ik iets plaatsen waar en je ziet spelfouten meld het me dan privé want waar ik veel moeite mee heb is speling en lees tekens plaatsen waar moet de coma waar het punt en waar eindigt een zin of waar is de zin te lang dat soort dingen vind ik echt super lastig en ook al leer je het me 3 keer ik zal het nooit begrijpen hoe graag ik dat ook zou willen ik ben nu al jaren bezig het te begrijpen en weet nu pas waar ik een vraag teken moet plaatsen. Dus weet dat ik daar moeite mee heb en heb daar begrip voor en probeer er door heen te lezen en oké ik weet dat het niet heel professioneel overkomt als je een enigenbedrijf probeert op te zetten maar als ik iets schrijf en de speling corrector geeft geen rode streep aan dan denk ik dat het goed is en plaats ik het. misschien zijn er mensen die een goede software wetten voor mensen met dyslexie want dat zou het een stuk makkelijker maken voor mij.


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mijn zoon gaan ze nu ook testen
| 09:20 |
Ik vind het juist een domme uitspraak dat men mensen met dyslectie dom vinden. Pff. Dedicon is erg goed. Daar heb je ook studiemateriaal en boeken op aangepast formaat. Je kunt iets bestellen het is best goed. Er is ook claroread die kun je op je pc downloaden en dan alles door de pc laten voorlezen.
| 17:28 |
ik heb geen moeite met lezen alleen met speling.
| 19:30 |
Heel goed dat je dit met ons deelt en ik hoop dat.....
| 16:08 |
Goed van je dat je dit aan de orde brengt, het geeft in ieder geval aan dat jij je er niet door uit het veld laat slaan. Go for it!
| 11:45 |
Petje af Rait! Bijna mijn hele leven al wijs ik mensen op grove taalfouten, niet op een tikfoutje want dat overkomt iedereen wel eens. Maar dat betreft wel mensen die geen dyslexie hebben en hoog genoeg opgeleid zijn om te weten hoe het moet. Bij jou doe ik dat niet, in de eerste plaats omdat je er niets aan kunt doen en in de tweede plaats omdat ik het moedig en knap van je vind wat je allemaal doet. Zakelijk kan je waarschijnlijk minder op sympathie rekenen, maar kan je misschien iemand vinden die de uitgaande correspondentie voor je doet of nakijkt. Misschien wel iemand die het eerst gratis doet tot je bedrijf gaat bloeien en er dan voor betaald krijgt. Maar dat moet je natuurlijk zelf weten. Wat mij betreft: petje af en gewoon je droom proberen waar te maken!
| 21:02 |
bedankt voor je mooie reactie.
| 06:07 |
Goed dat je dit deelt!!
| 19:00 |
bedankt
| 06:07 |
Als mensen met dislexie dom zijn ben ik het ook met mijn discalculie. Heeft niets met intellect te maken. Je kan het ook omdraaien, misschien wil iemand je teksten lezen vóór het plaatsen.
| 18:46 |
ja dat kan ook misschien wil jij die geen zijn
| 06:08 |
Prima.
| 07:12 |
Intelligentie en dyslexie hebben niets met elkaar te maken.
| 17:59 |
weet ik maar dat word vaak gezegd dat niet slim zijn met dyslexie
| 06:09 |
Degenen die dat zeggen, zijn zelf dom!
| 12:33 |
Dyslectie heeft niets met intelligentie te maken nee.
Onlangs stond op RTL een artikel met voorbeeld hoe het lezen voor mensen met dyslectie is. www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/zo-moeilijk-lezen-als-je-dyslexie-hebt
| 17:48 |
ik weet dat het niks te maken heeft met dyslexie maar dat word vaak gezegd niet tegen mijn maar in het algemeen,
| 06:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen