Rennen in de regen

Rennen in de regen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag moet ik weer hardlopen. Nou ja ik moet niets, maar ik ga toch! Ik kijk naar buiten. Het regent.... Bah. Nou en, ik ga toch. Als je klaar bent, heb je toch weer dat heerlijke gevoel en zit je vol energie en ben je blij dat je toch bent gegaan. En als je niet gaat, is de kans groter dat je de volgende keer ook niet gaat.

Vandaag dan ook weer blij dat ik ben geweest. Eigenlijk dubbel blij. Weet je waarom? Iemand voorbij rennen die op de fiets zit. Haha. En gewoon omdat het kan. Nu mijn welverdiend biertje drinken! Fijne avond.


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed dat je je niet laat weerhouden door het weer
| 19:47 |
Och je moet toch douchen naderhand, dus een beetje regen maakt niet uit
| 10:43 |
Respect dat jij in de regen gaat hardlopen ..
| 22:33 |
En je welverdiende 5 sterren, ik ken dat gevoel, zit helaas in een fase dat het moeilijk luikt, maaar volgende week komt mijn zwemabonnement er aan en dan houd hopelijk niets mij nog tegen, lopen daarentegen kan door 4 knieoperaties niet meer. En zwemmen belast geen enkele spier.
| 09:21 |
Zwemmen is het beste, je traint bijna alle spieren zonder belasting. Alleen betaal ik me scheel voor een abonnement hier.
| 17:21 |
oei, valt best mee hier, 180 euro voor een gans jaar en dan elke dag inclusief de zondag kun je zwemmen
| 18:17 |
hier 50 euro meer
| 19:33 |
Hier kun je het ook verspreiden over half jaar en kwartaal
| 19:35 |
Je hebt wel een doorzettingsvermogen zeg, respect!
| 21:55 |
Je bent een bikkel om te gaan hardlopen bij slecht weer
| 21:42 |
Dapper hoor. Ik zou lekker thuis blijven.
| 14:48 |
Een heel leuk artikel!!
| 09:10 |
dan ren je dus harder dan 15 km/uur.
| 04:06 |
Op dat moment wel ja, ik loop met intervallen.
| 07:36 |
Net gefietst in de regen, uiteindelijk is het toch niet zo erg
| 23:15 |
leuk hardlopen doe ik ook zo vaak
| 22:45 |
Exht leuk artikel ! !
| 21:47 |
een fijne avond Ramon en geniet van het biertje!
| 21:45 |
Er is meer zuurstof in de lucht als het regent wat sporten in de regen gezonder maakt dan wanneer het niet regent ;)
| 21:41 |
Hi hi ,mooi el leuk verhaal .
| 21:22 |
Hahah, wat een leuk artikel! Fijne avond!
| 21:17 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen