Reakcija na gospodina Garcia komentar.


Hvala vam oboje toliko ! Cijenjen.


@Mr .Garsija reagovao na ovaj post od @Nuno Neves  
https://yoo.rs/on-boosters-1627455518.html?Ysid=1#reaction4803916

Gospodin Garsija me zamolio da stavim odricanje: On je u reklamnom biz.

Ovo je komentar. Stvarno mi se sviđa ova konstruktivna i inteligentna povratna !
Ja ću komentarisati sa - Hnkjn:Ja sam veoma nov ovde, ali iz onoga što mogu da kažem unovčavanje sadržaja na Ioors nije tako lako kao što se može činiti u početku. Postoji mnogo veoma urednih ideja i sama platforma čini sve od sebe da ih stavi ispred i centra. Plus ekonomija ponašanja iza tokena/bustera/promotivnog sistema je pametna i dobro implementirana (iako ako mogu biti malo kritična, moglo bi koristiti malo posla).

Hnkjn: Hvala . Imamo ekonomiju ponašanja kao polazna tačka i pokušavamo da ne manipulišemo na bilo koji način ! PRVI prioritet je da naši članovi zarađuju sa svojim sadržajem. Angažovanje . Zahvalnost ($). Dosegnuti. (UVO)

Sve i sve što moram da se složim sa @Madeleine, kao platforma Ioors ne može da se takmiči sa Ioutubeom ili čak Fejsbukom jer su potpuno različite. Ali integracija algoritama (po cenu privatnosti), ima svoj fer udeo upsides na tim drugim platformama. Dakle, najbolja stvar koju Ioors ide za to je u stvari jak osećaj zajednice (iako jedan koji je „prisiljen“ usput da se može monetizovati, mora imati određenu količinu sledbenika, davanje srca itd.). Ioors najveća snaga leži na činjenici da smo svi guraju jedni druge napred.

Hnkjn: Svi volimo @Madeleine xx Pratimo sopstvenu stazu, a ne staze koje su već tamo. To je teško somtimes, ali uzmemo naše vreme. Nemamo spoljnih investitora, ja sam finansiranje ovo sam tako da nema žurbe. Kvalitet i zarada za članove prvo. Ali mi nismo neprofitna tako da traži i radi na „novim“ biznissmodels.

Ioors je, na neki način, anti-instagram/facebook usput na koji mi kao celina guramo jedni druge da učini više, objavljujemo više, budemo bolji, razgovaramo više (ovo je veoma važno) i sveukupno interakciju više jedni sa drugima.

Sada, pošto sam sve ovo rekao, još uvek sumnjam u sistem monetizacije i njegovog unutrašnjeg rada. Čini mi se da su programeri bili pametni da odlože plaćene nivoe za drugo vreme, jer količina srca (ili centi ako želite) ne bi (po mom ličnom mišljenju) vrh tražene naknade, stoga to ne bi bilo veoma dobar posao. Ali postoji potencijal. Mnogo toga, u stvari.

Možete li da žive samo objavljivanje na Ioors? Ne. Net right now. Net with the monetization system as is.


Hnkjn: Naš cilj je da organizujemo ovo za svakog člana koji želi da radi za to. : Pošta - Promovisanje - Profit. U ovom trenutku eksperimentišemo sa Promovisanje i Fairshare. Možete promovisati svoje vršnjake i zaraditi polovinu profita. Koji će biti veći za nekoliko nedelja. Onda uvodimo: Značke koje vaši vršnjaci mogu kupiti za vas - Dugme za podršku na vašem profilu. Bolja narativ za Promovisanje i Fairshare - I bolja narativ za Premium poruke. (Ljudi zarađuju sa ovim) Zato nastavite da pratite naš rad i nastavite davati ovu vrstu povratnih informacija. Ioors je ljudsko ljudsko preduzeće i pokušavamo da slušamo svaki (konstruktivan) glas.

Možete li napraviti neku promenu džep postavljanjem na Ioors? Iako nemam podatke (tako da govorim „iz moje dupe“, kako kažu - izvinite @Henkjan de Krajger i Babita ako sve ovo pogrešno dobijam), i dalje mislim da je odgovor ne. Postoji samo previše obruča da skoči kroz, pa čak i sa bazenom sistem nije dovoljno, pametan kao što je.

Krema se uvek podiže na vrh, bilo da je ovde ili na bilo kojoj drugoj platformi. Ali, kako stoji, sistem je napravljen na način koji neće nagraditi korisnike monetarno. Net enough to cover expenses. Net right now. Ako želite da dobijete obaveštenje Ioors je napravljen na način koji vas gura da koristite svoje Is sve više i više, tako da, na neki način, uvek dajete svoju zaradu drugima. I to ima unutrašnju lepotu. Ali prihod nije. Net by a longshot.


Hnkjn: Ovo će biti promenjeno u: Svi takmičarski članovi doniraju bazenu . Možete osvojiti ceo bazen ako vaš post pobedi. Glasači mogu da glasaju, ali moraju da doniraju bazen za njihovo glasanje. Glasači mogu osvojiti dva puta donaciju. (I really like this behavioral economics :) (Read "Radical Markets")

New, having said all that..
.. Možete li se osećati bolje postavljanjem na Ioors? Definitivno da.

.. Možete li dobiti osećaj nagrade tako što ćete biti deo zajednice koja vas gura napred u vašim nastojanjem? da.

.. Može li vaše mentalno zdravlje malo bolje objavljivanjem na Ioors umesto na Facebook-u ili Instagramu? Možda. Kao što stoji, mislim da.Hnkjn: Hvala za ovaj komentar. Držite ih dolaze. Mi ( @Babita de Boer ) ponavljaju mnogo alata da biste dobili ovaj prihod ako ste spremni da napravite sadržaj i razvijamo alat gde oglašivači mogu poslati post na lasersku fokusiranu ciljnu grupu i dobiti garantovanu povratnu informaciju . Na osnovu povratnih informacija možete ponovo da se fokusirate tako da samo kupac će ostati. Voleo da vidite svoje komentare o tome:)


Yoors (Henkjan)
#Yoors
#Boosters
#Feedback
This post is dedicated to Mr.Garcia
35 followers
Joined 23 Jul, 2021
View profile

38 comments