×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Medisch dagboek met de druk op een knop

Medisch dagboek met de druk op een knop


Moet je van de dokter een hoofdpijndagboek bijhouden, of een ander dagboek met daarin een overzicht van je symptomen, aanvallen of waar U ook last van heeft, en bent U op zoek naar een goede simpele manier om dit dagboek bij te houden, download dan "Register Your Journey" voor iPhone of Android.

Registrate Your Journey is een prive initiatief van mij als Clusterhoofdpijn patiënt in de hoop meer inzicht te krijgen in mijn aanvallen, medicijngebruik, effect van therapie, nieuwe medicatie, vitamine gebruik of andere zaken. Hij is voor iedere gebruiker uniek in te richten met een eigen keuze aan knoppen, dit omdat we allemaal anders zijn.


De app kan niets anders als u helpen registreren. Hij komt niet met oplossingen. Wat hij wel doet is duidelijk laten zien hoe u geweest bent door uw registratie duidelijk op een tijdlijn te zetten voor overzicht.

De App is nog in ontwikkeling. Ik zie het een beetje als een lean startup. Dat wil zeggen dat ik gelijk de eerste versie online gezet heb voor gebruik, zodat ik per direct feedback kon krijgen van andere gebruikers om zo betere keuzes te kunnen maken in de verdere ontwikkeling. We zijn nu 2 maanden verder en al een heel stuk opgeschoten.

Ik zal proberen om ook hier ok Yoo.rs mijn verhaal te blijven doen. Ik hoop van harte dat ook hier mensen zijn die ik ermee kan helpen. Mocht U hem willen gebruiken en vragen hebben, ff melden bij mij en ik help je verder. Mocht je opmerkingen hebben, verbeteringen of andere vragen, dan hoor ik het ook graag. Wil je helpen....ook welkom :)

Delen van onze blogberichten van de website op facebook, yoo.rs, of waar dan ook, wordt natuurlijk enooooorm gewaardeerd en helpt mij om beweging en bekendheid te krijgen om dit project voort te kunnen zetten.

Rogier Koning