Fotograferen, en hoe dan verder.......

Fotograferen, en hoe dan verder.......


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Fotograferen, dat is mijn passie, hobby en betekent heel veel voor mij.  Inmiddels heb ik vele cursussen erop zitten, zoals Portretfotografie, Landschapsfotografie, en heb ik de vergevorderde cursus afgerond met succes.   Daarbij fotografeer ik voor kranten, telegraaf, plaatselijke kranten in de regio.  En op basisscholen, bij vele activiteiten, o.a. Sportdag, Sint, Kerst, Paas-aktiviteiten.  En voor een Autoclub.  Nu wil ik mij breder gaan oriënteren, en mijzelf meer bekendheid gaan geven.  Foto's verkopen, Expositie houden, Port folio aanmaken, Adverteren. .....  Ik weet het niet.  Heeft iemand voor mij suggesties, of is er iemand bij Yoors ook als fotograaf voor zichzelf begonnen.  

Ik wil graag in contact komen met deze mensen, om te kunnen sparren.   Of zijn er mensen die mij  hierin kunnen meedenken.

Ik ben heel erg benieuwd, naar alle reacties.  Laat mij het weten...

 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wens je heel veel succes. 
En blijf vooral genieten van het fotograferen. 
| 13:45 |
Veel meer valt er niet toe te voegen aan de reactie van Albert en Frits behalve bij je ontwikkelen en zorg dat je uniek word. Ik heb  al zoveel semi professionele fotografen ten onder zien gaan. Omdat er zoveel amateurs net onder de prijs gaan zitten en dan nemen mensen kennelijk genoeg met mínder. Want dat is tegenwoordig wel zo iedereen met een fototoestel noemt zich meteen fotograaf. Maar ondanks dat het moeilijk is om er tussen te komen geef je passie niet op. En adverteer je zelf overal dat het kan.
| 04:03 |
Dankjewel voor de reactie.   Ik geef niet oppppp
| 22:13 |
Ik zie dat je al goede adviezen hebt van Frits en Albert. Succes!
| 03:40 |
Jazeker, daar ben ik blij mee
| 22:13 |
Ik wens je heel veel succes
| 00:13 |
Ik wens je succes. Heb je Bo Scheeringa haar posts gezien?
| 23:26 |
Nog niet, maar ik ga kijken
| 22:13 |
Denk niet dat het makkelijk zal zijn om voor je zelf te beginnen. Er vissen vele in die vijver. Jaren geleden was ik door Canon Nederland uitgekozen on mee te doen aan een sessie met nog 29 andere amateur fotografen. En je raad het al iedereen wilde beroeps worden. De grootste fout die je kan maken is om werk aan te nemen ver onder de prijs die ervoor staat. Als je daaraan begint is het eind zoek. Ik zie ook dat mensen mij willen hebben voor hun bruiloft als ik maar weinig of niets reken. Daarom heb ik besloten daar niet aan mee te doen
 Natuurlijk ik doe wel eens een bruiloft voor hele goede kennisen of als er een hele speciale reden is en maak de afspraak dat ik alle foto's ook zelf mag gebruiken voor mijn digitale portfolio.  Verder zit ikzelf op youpic en sinds kort kan je je foto's daar ook te koop aanbieden. Verder kan je kijken op stock foto organisaties om je foto's te verkopen. . In Zoom staat een artikel waarin veel vragen van je beantwoordt worden. 
| 21:30 |
Dankjewel Frits voor je verhaal.   Ik ga ook even kijken op Youpic.  Ik denk dat het ook echt moeilijk is.  Maar ik ga het toch proberen.  Wie niet waagt, wie niet wint.
| 21:39 |
Heb nog wat voor je gevonden misschien heb je hier wat aan
zoom.nl/auteur/leonie-van-der-locht---huijbers/list-1.html
| 22:10 |
Dankjewel, voor het meedenken
| 22:14 |
Mooie opleiding in een mooie liefhebberij.
Tja hoe nu verder ? Een kennis van mij is er ook al heel lang mee bezig, het valt niet mee, er zijn veel mensen die foto´s aanbieden en proberen te verkopen, dan natuurlijk nog een hoop die al blij zijn als hun foto´s gratis geplaatst worden in een lokaal krantje of tijdschrift, dat maakt de markt er niet gemakkelijker op.
Exposities houden kun je vaak in ziekenhuizen, gemeentehuizen, cafe´s, wijkgebouwen, ateliers, winkelcentra enz. enz.
Bredere bekendheid kun je opbouwen op fotosites van bladen als o.a. National Geographic, Zoom, Digipfotopro, bij deze laatste weet dat als ze een foto interessant vinden ze vragen of je in het blad geplaatst wilt worden met eventueel een interview erbij.
 Veel mee doen aan wedstrijden, wel opletten op de voorwaarden, voordat je het weet geef je de rechten af.
| 16:26 |
Beste Albert,
Dankjewel voor je feedback.   Heel erg aardig van je.
Ik neem dit zeker mee, om iets mee te doen.
| 16:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen