×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


TELEURSTELLINGEN.  DIE HOREN BIJ HET LEVEN, ZEGT MEN>

TELEURSTELLINGEN. DIE HOREN BIJ HET LEVEN, ZEGT MEN>


Teleurstellingen.  Soms vind ik het moeilijk om mee om te gaan.  Weer solliciteren en weer wordt het niets.  Soms wordt ik uitgenodigd.  Ik stop er al mijn energie in, en bereid mij goed voor.   Dan wordt je door de mangel gehaald als ik wordt uitgenodigd.  Niet erg hoor,  als het maar een doel heeft.   Dan is het weer afwachten, tot de telefoon gaat en dan wordt er gezegd, dat ik het niet ben geworden.  Vaak ben ik tot 2 kandidaten gekomen, en wordt de vacature aan de andere kandidaat gegeven.  Dan moet ik hiervan weer afkicken.  Ik ben het zo zat.  Mijn CV is best goed mag ik zeggen.  En ik baal dan erg.  Misschien voor mezelf beginnen....   Ik weet het niet.  Met mijn vrijwilligerswerk heb ik het druk zat, maar daar kan ik niet van eten...   Ik wil een betaalde baan.   De aanhouder wint, en ik ben een vechter die niet snel opgeeft....

Ben benieuwd hoe jullie met teleurstellingen omgaan.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties