TELEURSTELLINGEN.  DIE HOREN BIJ HET LEVEN, ZEGT MEN>

TELEURSTELLINGEN. DIE HOREN BIJ HET LEVEN, ZEGT MEN>


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Teleurstellingen.  Soms vind ik het moeilijk om mee om te gaan.  Weer solliciteren en weer wordt het niets.  Soms wordt ik uitgenodigd.  Ik stop er al mijn energie in, en bereid mij goed voor.   Dan wordt je door de mangel gehaald als ik wordt uitgenodigd.  Niet erg hoor,  als het maar een doel heeft.   Dan is het weer afwachten, tot de telefoon gaat en dan wordt er gezegd, dat ik het niet ben geworden.  Vaak ben ik tot 2 kandidaten gekomen, en wordt de vacature aan de andere kandidaat gegeven.  Dan moet ik hiervan weer afkicken.  Ik ben het zo zat.  Mijn CV is best goed mag ik zeggen.  En ik baal dan erg.  Misschien voor mezelf beginnen....   Ik weet het niet.  Met mijn vrijwilligerswerk heb ik het druk zat, maar daar kan ik niet van eten...   Ik wil een betaalde baan.   De aanhouder wint, en ik ben een vechter die niet snel opgeeft....

Ben benieuwd hoe jullie met teleurstellingen omgaan.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Teleurstellingen zijn moeilijk. Ligt aan waar de teleurstelling door komt hoe daar op gereageerd word.
| 19:58 |
Jazeker daar heb je gelijk in
| 00:36 |
misschien niet enkel reageren op zoekertjes maar zelf firma's aanschrijven dat komt vaak anders over, zo zien ze dat je echt wil en is de kans groter als ze dat moment iemand nodig zouden hebben
| 13:44 |
Ja, dat doe ik meestal. Deze laatste was een open sollicitatie als receptioniste bij een zorginstelling. Ze benaderde mij zelf. In het gesprek zochten ze een leidinggevende kandidaat, voor 4 receptionistes. Dat hadden ze niet gezegd. En aangezien het niet echt iets voor mij is om leiding te geven.
| 15:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen