×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWAT ZAL IK DOEN VANDAAG.  ER KOMT NIETS UIT MIJN HANDEN EN HOOFD.

WAT ZAL IK DOEN VANDAAG. ER KOMT NIETS UIT MIJN HANDEN EN HOOFD.


Ik weet het niet.  Heb van alles op mijn lijstje staan.   Beginnen met de Telegraaf, en het blad Vrouw, en het blad VRIJ.  Met een ontbijtje.  Dan boodschappen doen.   Boek lezen, of Libelle lezen.   Achter mijn naaimachine, om een jurkje te maken voor mijn kleindochter.   Een breipatroon zoeken.  Ik heb nog zoveel wol liggen.  Maar wat?

Beginnen met mijn opdracht voor portretfotografie die ik gisteravond heb gekregen van mijn lerares.  Maar dan moet ik eerst mijn opdracht goed lezen en doornemen.

Ik wil van alles doen, maar uiteindelijk komt er niets uit mijn handen.  Om mij heen heb ik van alles verzameld. 

Nu ben ik lekker een stukje aan het schrijven voor YOORS.   En wat fotos aan het bekijken.   

Lekker bij het gashaardje die leuke vlammetjes geeft.