×

Yoors


Inloggen
×

Yoors1  29-06-2018  Ik zal en ik moet.

1  29-06-2018  Ik zal en ik moet.


Het leven afdwingen om in het leven alles te bereiken wat we moeten en willen.

Vele zijn er ongemerkt meebezig, staan nergens bij stil als alleen maar om hun doelen te bereiken. Het gaat vaak ten kosten van anderen zonder dat ze het in de gaten hebben, ze rennen hun droom achterna en zien totaal niet welke schade ze aanrichten.

Ik moet dat doen om dat te bereiken of om er heen te gaan, ik kan het en ik zal het wel eens even laten zien wat ik allemaal kan.

De schade die hierdoor ontstaat is wereldwijd en laat een spoor na van vernietiging, maar we halen onze schouders op, maak je niet zo druk komt goed.

We zien totaal niet meer waar wij mee bezig zijn, we zijnop, moe, slapen slecht, elke keer weer ziek, maar we doen gewoon of er niets aan de hand is. Sterker nog we denken alleen maar aan de ander, collega’s, werk de baas, maar niet aan ons zelf, nee we gaan door omdat het moet, het wordt verwacht van je.

En of je er nu goed uit ziet of niet, werken dat moet anders ben je lui en een profiteur, maar als jij uitvalt wat dan? Dan draait alles gewoon door en jij bent op, je bent kapot en doet net alsof er niets is gebeurd, even naar de sportschool en ik voel me weer top.

Tijdelijke genezing, tijdelijk goed voelen, een pilletje om door te kunnen, een sport drankje om vol te houden.

Hoe gek zijn wij geworden en het vreemde is dat niemand dit gelooft of erkent nee doorgaan totdat je erbij neervalt.

Alles is tijdelijk eens houd alles op voor je.

Fijne dag, Ries P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact: https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/