×

Yoors


Inloggen
×

Yoors169     Wie ben ik, ik weet het niet

169     Wie ben ik, ik weet het niet


 Ken je mij dan weet je wie ik ben, ken je mij niet dan kan je mij leren kennen als je wilt. Ik ben wie ik ben en daar kan ik niks aan veranderen of wel? Ja hoor het kan, heb ik ook gedaan of anderen daar blij mee zijn? Geen idee, eerlijk gezegd boeit mij dat allang niet meer.

 Ik zeg niet altijd wat ik denk, maar vaak vertel ik je dingen die jij echt niet leuk vind, wat ik daar van vind? Dat is niet aan mij, dat is aan degene die het aanhoort.

Wat ik wel weet en dat valt mij steeds weer op, dat mensen er niet mee om kunnen gaan, sterker nog ze lopen weg voor wat hen zelf raakt.

Lastig maar waar, vele denken dat het leven alleen maar plezier maken is, lol trappen, feest vieren. Nou heel simpel dat is het leven ook, alleen je kan dat niet forceren en dat doen mensen weer wel.

 Wat mij opvalt dat ze meestal zeggen het klopt, daar kan ik wat mee, maar wat kunnen ze ermee? Niets dus, dus doen ze er wat mee, het vreemde is dat ze overal lopen te zoeken naar oplossingen die niet werken. Maar dat durven ze weer niet toe te geven, sterker nog alles helpt alleen ze weten niet wanneer het gaat helpen.

Dat is de illusie van het leven, het leven verzint steeds weer nieuwe problemen en niemand die het snapt.

 Wie ik ben, ik weet het zelf wel, wat ik doe, heel veel, wat ik kan? Eigenlijk weet ik dat zelf niet eens, wat kan ik, magnetiseren, contact met vele, ik ben ook medium, paragnost, droomuitlegger, vertel wie je bent zonder je te zien, ik geloof in sprookjes, jij ook?

Wat kan ik nog meer? Kaartleggen, uitleggen, neerleggen, ik ben ook nog helderziend en horend, voelend, schrijven, pendelen, foto lezen, woorden lezen, een lege bladzij lezen, alles lezen.

 Ik aai niet, ik leg je uit, ik draai er niet omheen, ik vraag je wat heb je voor jezelf over, zeg dan niet alles, want ik weet dat je dat niet kan.

Ik voel je gevoelens, ik voel je vol hoofd, je wortels, je onrust die jij ontkend, je angsten, de onwaarheid in jou, ik hoor je ook als je niks zegt, ik schilder, ik verzin, ik droom, ik visualiseer, ik zie alles om je heen, ik weet alles nog niet, ik zoek, ik onderzoek, ik lees, ik weet, ik voel en lees de energie, contact met Engelen en Gidsen als zij mij bezoeken, ik kan ze niet oproepen, ik geef meditatie, cursussen, workshops, ik praat en leg uit, ik kletst de oren van je hoofd. 

 En dat alles zonder er voor geleerd te hebben, zonder cursussen, workshops, geen diploma’s, helemaal niets, zonder opleidingen, geen bewijs voor wat ik doe omdat ik dat onzin vind dat ik mezelf moet bewijzen tegenover een ander.

 Ben ik eerlijk, geen idee, boeit me ook niet, weet ik alles? Nee gelukkig niet, wil ik alles weten, soms denk ik van wel, ik ben nieuwsgierig.

Geloof ik alles? Nee ik geloof niets, ik ervaar door te zoeken en te onderzoeken.

Weet ik de waarheid, nee die bestaat niet voor mij, maar samen komen we wel ver in het te begrijpen.

Staat mijn deur dicht voor jou? nee mijn deur staat altijd open, ook als ik je jaren niet hebt gezien of gesproken.

 Nu je dit allemaal weet over mij durf jij mij dan nog te ontmoeten?

Of denk je dat ik dit alles heb verzonnen?

Dat mag hoor, want soms begrijp ik mezelf niet en vraag ik aan een ander vertel eens wie ben ik?

 

Ries van Meerten

17-12-2017

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!