×

Yoors


Inloggen
×

Yoors2   01-07-2018          Zo vreemd, dat het raar is.

2   01-07-2018          Zo vreemd, dat het raar is.


We zoeken liefde en haten bijna alles, als de ander geen liefde kan geven of het is klaar dan zijn we vaak boos, teleurgesteld maar waarom? Omdat de ander iets doet zoals mij in de steek laten?

Houden van is vaak alleen maar als jij alles voor mij doet dan zal ik van je houden, ik ho zoveel van je dat ik alles voor je doet.

Het is net alsof je jezelf verkoopt aan de ander en als het niet werkt voor jou wil je het omruilen en een ander exemplaar hebben, nou nog even en er zijn robots die precies doen wat jij wilt, ze zijn al heel ver hierin.

En stap voor stap wordt de mens geschreide van de ander en wordt er een robot voor in de plaats gezet. We zoeken aandacht maar als we aandacht krijgen dan moet het wel in mijn leven passen en mij wat opleveren, we worden gedwongen een bepaalde richting in te gaan en denken daarbij dat we deze richting zelf kiezen.

We accepteren de dwang zonder het te zien of te begrijpen en lopen gewoon mee in de rij van consumenten die kopen wat ze zelf kiezen, er is voor iedereen een keus.

We ontmoeten liefde maar het moet wel bij mij passen, de ander maar ook ik zelf mogen ons aanpassen of is het ongemerkt een automatisch proces wat we accepteren zonder het bewust te zijn en dan zeggen we ik ben mij volledig bewust ervan. Het is zo raar dat het vreemd is hoe de mens met elkaar omgaat.

Fijne dag, Ries P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact: https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/