×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
2   01-07-2018          Zo vreemd, dat het raar is.

2   01-07-2018          Zo vreemd, dat het raar is.


We zoeken liefde en haten bijna alles, als de ander geen liefde kan geven of het is klaar dan zijn we vaak boos, teleurgesteld maar waarom? Omdat de ander iets doet zoals mij in de steek laten?

Houden van is vaak alleen maar als jij alles voor mij doet dan zal ik van je houden, ik ho zoveel van je dat ik alles voor je doet.

Het is net alsof je jezelf verkoopt aan de ander en als het niet werkt voor jou wil je het omruilen en een ander exemplaar hebben, nou nog even en er zijn robots die precies doen wat jij wilt, ze zijn al heel ver hierin.

En stap voor stap wordt de mens geschreide van de ander en wordt er een robot voor in de plaats gezet. We zoeken aandacht maar als we aandacht krijgen dan moet het wel in mijn leven passen en mij wat opleveren, we worden gedwongen een bepaalde richting in te gaan en denken daarbij dat we deze richting zelf kiezen.

We accepteren de dwang zonder het te zien of te begrijpen en lopen gewoon mee in de rij van consumenten die kopen wat ze zelf kiezen, er is voor iedereen een keus.

We ontmoeten liefde maar het moet wel bij mij passen, de ander maar ook ik zelf mogen ons aanpassen of is het ongemerkt een automatisch proces wat we accepteren zonder het bewust te zijn en dan zeggen we ik ben mij volledig bewust ervan. Het is zo raar dat het vreemd is hoe de mens met elkaar omgaat.

Fijne dag, Ries P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact: https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/
antonia
Er zijn 2 dingen, verstand en gevoel,  Liefde is gevoel, en dat gevoel is veiligheid,   Liefde is geven niet krijgen, Liefde is niet egoistisch, het is EEN zijn tegen de wereld en als dat EENzijn (dus samen) wordt geschonden, dus de ander waardeert dat niet  meer, dan verdwijnt de Liefde. En dan zoeken we weer een ander waar we op kunnen vertrouwen, ons veilig voelen en ons zelf kunnen zijn  Zoals je het hier boven schreef, dat is met Verstand gedaan dus zakelijk.  maar... ik geef je 5 sterren, want nu kan iedereen het verschil zien, dat is ook goed.
03-07-2018 00:08
03-07-2018 00:08 • 1 reactie • Reageer
Ries van Meerten
wat is verstand? ons denken of onze gedachten? liefde is een gevoel, klopt maar heeft niets met veiligheid te maken, Liefde is geven en ontvangen, als je liefde niet kan ontvangen kan je ook niet geven want dan weet je niet wat liefde is. aardse liefde is vaak wel ego  En tegen de wereld zijn? samen zijn is niet Een, vaak onmogelijk zonder je aan te passen of de ander past zich aan. Waarom zou de ander mij mogen waarderen? om liefde als dat zo is houd die persoon niet van zichzelf en daar begint juist liefde, bij jezelf. een ander? , nou vertrouwen en veiligheid is geen liefde en daar zal je nooit jezelf kunnen zijn vanwege aanpassend gedrag. duidelijk dus dat jij vanuit je verstand, je denken leeft en alles verstandelijk beredeneerd en niet begrijp hoe ik schrijft. Zoals hierboven beschreven is de wereld geworden, dit is voelen en zien hoe de wereld op dit moment, de mensen dus bezig zijn. Je antwoord is dus precies zoals je het bij mij neerlegt, zakelijk een ander moet mij liefde geven, gelukkig maken kijk maar eens goed om je heen bedankt voor je reaktie en nee ik voel me niet aangevallen en ik val ook niemand ooit aan
03-07-2018 08:42
03-07-2018 08:42 • Reageer