×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog  05-02-2018     Wat zoek ik toch in dit leven

Blog  05-02-2018     Wat zoek ik toch in dit leven


 Ja wat zoek ik, wat doe ik hier eigenlijk, vragen waar je eigenlijk niet bij stil staat, meestal is het ik wil, ik moet, ik zal maar dat is vanuit een dwang. Je zou er eens bij stil mogen staan hoe vaak je dit soort woorden zegt, je zal schrikken en bedenk eens wat woorden doen ze zetten vele dingen vast, ik moet…. Van alles en het staat vast, we maken hele lijsten van wat we vandaag of morgen moeten doen, het leuke is dat we het zelf instant houden en er keihard tegen aan lopen. Druk, druk en nog eens druk met het afwerken van de lijst van moeten.

Dus wat zoek je in al dat moeten, is dat jouw leven, elke dag opnieuw, in een ritme wat steeds sneller gaat en alleen maar omdat wij het zelf willen, toch?

Maar hoe vol is jouw hoofd en hoe komt dat toch dat het zo vol is, elke dag hoofdpijn, stress, spanningen, verkouden, griep en het is elke dag hetzelfde verhaal.

Wat wil ik of wat mag ik doen in mijn leven is al een heel ander uitgangspunt, ik mag als ik moet, dat geeft direct meer duidelijkheid, meer overzicht.

Is dat wat ik zoek in dit leven, duidelijkheid, het begrijpen waar het leven eigenlijk voor bestemd is. Of maak ik mijzelf wijs dat ik moet rennen, moet vliegen, van alles moet doen, zonder resultaat. Als dit het leven is dan is het niet gek dat we moe en ziek zijn, het rare is dat we net doen alsof het niets voorstelt.

Wat zoek ik in dit leven? Ik ben er achter gekomen en heb het ook gevonden , nog steeds vind ik van alles en jij? Heb jij het al gevonden, het leven heeft geen doel maar het leven zoekt duidelijkheid.  

 

Fijne dag, Ries

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties