×

Yoors


Inloggen
×

Yoors











Blog 08-02-2018  Wat is en waarom  zijn we hooggevoelig

Blog 08-02-2018  Wat is en waarom  zijn we hooggevoelig


 HSP, ik ben hooggevoelig, help en wat nu?

Ik zou het niet weten ben het heel mijn leven al en weet je ik maak er geen probleem van dus heb ik weinig of nergens last van. Heb ik er niks voor gedaan jawel toen ik er achter kwam dat ik dat was en dat is nu 18 jaar terug ben ik begeleid door iemand.

Er tegen mij gezegd dat ik er wat mee moest gaan doen, nou dat heb ik geweten, dat heb ik wel gedaan, maar toen ik er achter kwam wat het echt inhield ben ik ermee gestopt. Wat ik wel gedaan hebt is zelfonderzoek, mijn vragen waren, wie ben ik, wat doe ik hier, waar kom ik vandaan en waar ga ik heen en dat is wat het is.

Moeilijke vragen maar ben er wel achter gekomen, meditatie en zoeken en onderzoeken e het belangrijkste het gaan leven.

Ik hoor zoveel mensen zeggen ik ben hooggevoelig en dan zeg ik ja en? Het is een hype en het is waar de mens is veel gevoeliger geworden, hoe dat komt? Dat is een heel lange blog, maar wat mij opvalt dat iedereen cursussen gaat volgen om  een vaag iets te gaan doen. Ik ben medium of paragnost, enz. nou als dat de bedoeling zou zijn heb je het mis, totaal mis, het is voor jezelf en voor niemand anders. Stop aub. met ik voel wat bij je, ik zie wat bij je, kijk naar jezelf en ga kijken hoe je ermee omgaat, want dat kan en nee het is niet makkelijk iemand te vinden die dit snapt.

En wat het is?  de één zegt je staat open, een ander je chakra's staan open, heel simpel de mens gaat eindelijk worden wie die werkelijk is, het aanvoelen en het scheppen van de wereld zoals bedoeld, met zijn gave's gaan leven en beseffen dat het de mens zelf is die hier op aarde mag ervaren.

Zelf begrijp ik het wel, maar ja dan is er een ander probleem, welke?

Nou als je dat wilt weten dan mail je maar of stuur een berichtje

Ik ga er dagelijks mee om en ik heb nergens last van

 

Fijne dag, Ries

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!