×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog    1-3-2018   Onderuit gaan, opstaan en verder gaan

Blog    1-3-2018   Onderuit gaan, opstaan en verder gaan


 

Hoe stoer ben je als je doorwerkt terwijl je ziek bent?

Momenteel gaan er vele onderuit, ziek, griep, vermoeid, burnout of er tegenaan, maar hoe ga er nu echt mee om. Ik zie en hoor vele het proberen maar ook niet redden, vele denken dat als ze nu maar leuke dingen gaan doen dat het allemaal wel meevalt. Nou even een eigen ervaring, 1979 ging ik onderuit, overwerkt, overspannen zoals het toen genoemd werd. het werk wat ik toen deed hield ik niet vol dus ander werk, uiteindelijk een baan waar ik het weer helemaal zag zitten tot 2003 helemaal onderuit, een burnout. Heel maal op, over en uit na een jaar ervoor geknokt te hebben, jaren ermee aan de slag geweest, er was eigenlijk maar een oplossing, mijn leven drastisch te veranderen en ook gedaan.

Dus na 24 jaar kreeg ik weer een afrekening omdat ik in die jaren zei ik kan het allemaal aan, ik sportte, deed leuke dingen op mijn manier, vakanties, maar werkte wel 50 tot 60 uur in de week. Zo heb ik er vele gesproken die ook hun leven veranderende, rustiger werk, meer rust, maar ook vele die op het randje blijven lopen omdat ze denken dat leuke dingen doen, vakanties, sporten zal helpen. Nou neem van mij aan dat je aan het stapelen bent. Begrijp ook dat je niet om hoef te vallen maar dat vele kwalen lichamelijk ook iets vertellen, veel keer griep, maar ook ernstige ziektes waarbij wij niet stilstaan dat het kan komen door onze manier van leven.

Altijd bezig, altijd doen alsof we genieten, er is maar een oplossing, bewust worden dat er iets mag veranderen in je leven

Wat heeft de griep ons te vertellen? Waarom duurt hij zo lang? Hoe kan het dat mensen die ingeënt zijn ook de griep krijgen?

 

Fijne dag, Ries   

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!