×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Blog    16-02-2018   Welke opleiding heb jij gedaan.


 Vroeger had ik al een hekel aan leren, steeds met de hakken over de sloot, ik kon het wel maar geen zin of niet belangrijk. Ik zou het niet meer weten, ook later tijdens mijn werk moest ik ook weleens een opleiding volgen. Meest geweigerd sommige kon ik niet onderuit, maar ook steeds met matig resultaat.

Ook toen ik afgekeurd werd en daarna ging kijken en nu, heb ik nooit een opleiding gedaan, ik ben nu 18 jaar bezig in het spirituele en nog nooit een opleiding gedaan en waarom niet? Omdat je hier geen opleiding in is dit kan je alleen maar zelf ervaren. Ja kennis heb je nodig maar niet hoe je het moet gebruiken, een opleiding zet je vast, je volgt het pad van de opleiding en alles staat direct vast.

Vele met een opleiding hierin maar ook in de psychiatrie, begrijpen totaal niets van het geestelijke aspect van de mens, kunnen totaal zich niet inleven in de hulpvrager.

Alle werken met regels, therapieën, maar niet met oplossingen en de oplossing die wordt aangeboden wordt door de hulpvrager niet uitgevoerd en de hulpverlener heeft niet de mogelijkheid om eisen te stellen aan de hulpvrager.

Opleidingen leggen vast, zo kwam ik erachter waarom ik niet wilde leren, ik deed en doe alles vanuit ervaring en kennis.

Tussen leren en kennis zit veel verschil, leren om iemand te opereren of aan een auto te sleutelen snap ik maar ook deze mensen die dat doen hebben ervaring nodig.

Leren is aanleren en het natuurlijke proces van ervaren wordt daardoor verstoord

 

Fijne dag, Ries 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts