×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog  29-01-2018     Soms vraag ik mij af

Blog  29-01-2018     Soms vraag ik mij af


 Waarom zit alles tegen, hoe kan het toch dat ik steeds hetzelfde tegen komt, wat doe ik niet goed. Ik zou het niet meer weten, wat een wereld zeg waar wij in leven, soms denk ik het kan niet gekker en dan hoppa nog gekker, nog erger.

Een land waar geweld steeds meer naar voren komt, waar zelfdoding verzwegen wordt, wie de daders zijn wordt stil gehouden. Een regering die doet alsof ze het land hebben gered, die hun eigen collega’s de huid vol schelden, soms terecht.

Waar je wordt uit gelachen als je anders leeft of denkt, waar de meest verwarde mensen rondlopen die geen hulp meer krijgen. Waar iedereen gelukkig is volgens onderzoeken, dat zijn vast de mensen die een joint roken of pretpillen slikken

Aan wie vragen die onderzoekers dat, niet aan mij in ieder geval of durven mensen niet te zeggen dat ze zich rot voelen. Dat ze pillen slikken om overeind te blijven, dat hun werk zo geweldig is. Zit het bij die mensen dan altijd mee, zijn die gelukkig of hebben ze het geluk dat ze goed rond kunnen komen.

We leven in een mooi land met heel veel mensen die elkaar …….

 

Groet Ries

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!