Geen idee

Geen idee


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wanneer ge geen idee hebt wat te zeggen kan dit een goed teken zijn. Rust, want ge hebt geen problemen of ge hebt er wel maar ge weet manieren om er mee om te gaan. Het is simpel, ge kunt enkel focussen op uw eigen handelingen in het hier en nu. T'is de kortste weg naar oplossen, verleden en toekomst worden bepaald en geschreven door wat er in het heden gebeurt.

Duidelijk zo? Hoe gaat het?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoe lang ik mijn hoofd hier ook over breek, neen, niet helemaal duidelijk. Ik wil het wel graag begrijpen ...

Het verleden herschrijven lijkt me onmogelijk. Langzaamaan krijg ik wel meer zicht op het waarom achter de dingen die gebeurd zijn, hoewel bepaalde dingen onverklaarbaar voor me blijven en ik zelf ook heb bijgedragen aan dingen die voor een ander misschien onverklaarbaar lijken, omdat ik heb gezwegen op momenten dat ik zoveel wilde zeggen.
De toekomst schetsen doe ik nog steeds in mijn dromen maar de werkelijkheid is mistig grijs.
In het heden neem ik kleine stapjes en laat ik niemand nog bepalen of ik al dan niet de juiste richting op ga, want het is mijn richting, mijn weg.

Misschien zit ik toch niet zo ver naast van wat jij bedoelt, spreken we toch (bijna) dezelfde taal?
| 22:28 |
ja wat ik zeg, het is inderdaad ook jouw richting, maar je richting moet passen in de richting van anderen. Hoe gaat het?
| 23:56 |
Ik probeerde je vraag al te beantwoorden in mijn vorige reactie ...
Mijn richting heb ik in het verleden te veel willen aanpassen waardoor mijn eigen weg niet meer duidelijk zichtbaar was. Ik zweeg wanneer ik had willen schreeuwen, ik knikte ja als ik nee had willen schudden (of omgekeerd), ik liet los wanneer ik had willen vasthouden.

Nu bijna 1 jaar geleden waren er twee traumatische ervaringen - heel kort achter elkaar - waarvan ik nog steeds de emotionele gevolgen draag. Ik heb me gebukt om al de gescheurde stukjes van mezelf bijeen te rapen en mijn eigen weg te zoeken. Dit was een eenzame tocht door het oerwoud, want er was nog geen pad gelegd.
Ik ben gestruikeld maar niet gevallen. Gekwetst maar niet gebroken. Verdwaald maar niet verloren. Mijn enige houvast was ikzelf.
Er zit meer kracht in mij dan ik dacht. Soms wou ik dat ik 5 jaar geleden al zo sterk was als nu. Maar mijn kracht ontdekken en mezelf ontplooien is een lang proces waarbij sommigen dingen gesmeerd lopen, andere dingen niet.
| 23:09 |
Dan gaat het goed zeker?
| 19:01 |
Hangt ervan af hoe je "goed" definieert zeker ...
| 15:43 |
Dat bepaal jij als ik aan jou de vraag stel...
| 23:34 |
Diep vanbinnen is het antwoord duidelijk neen.
Maar ik slaag erin om zoveel mogelijk dingen te organiseren en zelfstandig het leven aan te kunnen, dus daar ben ik wel trots op.

De tijd gaat voorbij. Maar heelt de wonden niet. Vanbinnen ervaar ik nog steeds dezelfde gevoelens als een jaar geleden, twee jaar, drie, vier, vijf! Gemis en verlangen verminderen niet.
De tijd gaat voorbij. En brengt wel inzicht en besef. Gevoelens onderdrukken is niet de juiste oplossing, want op momenten van associatief denken en in dromen komen die onbewuste zaken telkens weer keihard naar de oppervlakte. Men kan alleen maar winnen door los te laten. Maar los laten betekent niet letterlijk los laten! Het betekent die gevoelens accepteren, ze met me meenemen, ze zien als een deel van mezelf, want ze zullen nooit overgaan.
| 14:04 |
Geen odee eigenlijk
| 08:53 |
Ja, heel duidelijk....
| 23:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen