Euroclix update 1

Euroclix update 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een korte update over Euroclix, waar ik ongeveer een maand geleden weer aan begonnen ben. 

Ik heb gisteren mijn eerste uitbetaling laten doen van 2.000 Clix, wat gelijk staat aan 25 euro. Het aantal Clix heb ik verdiend door middel van het bekijken van e-mails, het invullen van mijn profielgegevens en verschillende marktonderzoeken waarvoor je een prima vergoeding krijgt. Zeker in het begin gaat het erg snel door het invullen van je profielkenmerken en kom je snel aan de 1000 Clix, dat gelijk staat aan 10 euro. Ik wilde echter graag wachten tot de 2.000 Clix doordat je hierbij een bonus ontvangt van 25%, namelijk 5 euro. 

In een kleine maand heb ik dus 25 euro verdiend wat mij enorm meegevallen is qua ingestoken tijd! Ik ga daarom ook zeker verder met Euroclix doordat het een betrouwbare partner is met een fijn uitbetalingsratio zoals ik ook bij blogs lees van andere Yoors gebruikers. Het is zeker een aanrader om aan te beginnen als je dit nog niet doet!

De uitbetaling heb ik zoals eerder vermeld gisteren laten doen en het bedrag staat na ongeveer 3 werkdagen op je rekening. Ook hieruit blijkt dat het een betrouwbare partner is voor 'werk' dat je doet vanuit thuis.

 Wanneer jij je aanmeldt via de volgende link ontvangen zowel jij als ik meteen 1.95 euro op onze Clix 'rekening' en kan je meteen beginnen met sparen! Aanmelden kan via de volgende link: https://www.euroclix.nl/index?SRef=ZupFwNqRaysgY8UJ

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben ook lid ook maar weer in verdiepen :)
| 13:12 |
Zeker de moeite waard! :)
| 12:29 |
Doet het al jaren top. Heb al 175euro gehad.
| 21:22 |
Dat is een mooi bedrag, ik heb pas 25 euro uit laten betalen tot nu toe.
| 23:05 |
Zit nu op 4500 punten. Nog even sparen en dan €70,- uit laten betalen :D
| 20:35 |
Dat is een mooi bedrag Pluis!
| 20:39 |
Ik volg ook. Bedankt
| 22:39 |
Graag gedaan Vera! :)
| 23:03 |
Ga ik ook maar een kijkje op nemen dan
| 00:23 |
Niet vergeten in te schrijven via mijn link Demi! :)
| 08:10 |
Ik ben voor mijn bloggers ook begonnen om te testen, maar ik vind het profiel invullen nogal gevoelige informatie bevatten. Zoals je adres in te vullen bijvoorbeeld. Of ben ik de enige die zo denkt?

Groetjes,
| 21:42 |
Kan gevoelig zijn. Informatie wordt wel goed afgeschermd natuurlijk!
| 18:31 |
Wauww lekker zeg
Heb er de afgelopen jaren ook al zo'n 400 euro uit laten betalen
| 11:36 |
Dat is een mooi bedrag Daantje!
| 12:12 |
Twee tips: via vinden.nl kun je ook clix sparen (14 per dag) en het loont de moeite de clix-assistent te installeren. Dan krijg je een seintje als je bij aankopen op een site clix kunt sparen.
| 09:07 |
Goede tips Encaustichris!
| 10:24 |
Nog één: het loont de moeite te checken of je bij je aankopen de clix daadwerkelijk krijgt, en anders binnen 3 maanden een claim in te dienen. Bij sommige aankopen gaat het wel eens fout.
En als je inkomen het toelaat is de euroclix mastercard een aanrader!
| 11:46 |
Dat kan binnen 30 dagen toch al of gelden voor aankopen andere regels?
| 17:32 |
Voor zover mij bekend kun je een claim indienen als je de clix na 30 dagen niet hebt gekregen.
| 17:34 |
Dat is ook wat ik weet.
| 12:42 |
Pas op met alleen klikken voor de 14per dag. Want ze houden het ook in de gaten of je pagina vinden.nl ook lang gebruikt. Ik heb mijn vorige dus niet gekregen..
| 21:23 |
Zo erg goed bezig! Ik zit op de 150 euro en ben bezig voor de 325!
| 22:25 |
Wauw dat doe je goed! Al lang mee bezig?
| 07:38 |
Haha ja al een paar jaar hoor
| 16:08 |
Toch een erg mooi bedrag
| 18:35 |
Wow dat is wel heel snel gegaan. Ik ben al een hele poos lid en klik eigenlijk alleen de mailtjes en heb pas €10 uit kunnen laten betalen
| 20:49 |
Mailtjes lezen gaat helaas niet zo snel, slechts 1 Clix per mail en die krijg je maar 1 of 2 per dag.
| 07:38 |
Door die profielkenmerken in te vullen haal ik geen 1000 clics. Tenzij jij om de een of andere reden meer vragen kreeg dan ik.
| 19:25 |
Dan zeg ik ook niet. Ik schrijf dat het in het begin snel gaat doordat je je profielkenmerken invult, daarvoor Clix krijgt en je daardoor snel naar die 1000 Clix gaat.
| 20:27 |
Klopt, maar zoveel clix krijg je daarvoor niet. Niet eens 500 denk ik. Al helpt het wel en motiveert het om verder te doen.
Hoe je het schreef interpreteerde ik als 'door de profielkenmerken in te vullen verdien je al snel 1000 clix', maar dat bedoelde je dus niet.
| 02:33 |
Ik weet de exacte Clix niet die je daarvoor ontvangt. Het is in ieder geval een mooie opsteker!
| 07:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen