×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Elke dag iets gratis en elke week iets investeren!

Elke dag iets gratis en elke week iets investeren!


Mijn eerste YOORS blog en elke week een nieuw en ander verhaal over hoe ik met geld omga. 

Eerst een stukje over mij zelf. Ik ben 30 jaar en heb mijn leven na een ernstig auto ongeluk helemaal moeten omgooien. Geen HBO studie meer maar na een jaar revalideren op niveau 2 MBO matroos, MBO2 stucadoor en momenteel een studie MBO4.  Ik heb het voordeel kind van hardwerkende ouders te zijn waardoor er vaak genoeg geld was. Nog steeds niet vies van werken deed ik mijn krantenrondes vanaf mijn 13e, werk bij de AH vanaf mijn 16e en speculeren op de beurs vanaf mijn 18e.  Later hier meer over.

Waarom elke dag iets gratis en wekelijks investeren?

Elke dag iets gratis iets pakken of weggeven geeft waarde aan iets wat daarvoor geen waarde had. Ik geniet extra van iets wat gratis is, al is het het kopje koffie bij de supermarkt. Daarnaast geven wij ook veel spullen weg die wij zelf niet meer gebruiken. Mensen zijn blij en dankbaar voor de kleinste en raarstel dingen.

Waarom elke week investeren? Omdat ik 100% ben afgekeurd en nog geen goed betaalde baan heb gevonden waarmee ik voldoende inkomsten kan genereren ben ik gaan investeren. Na aftrek van mijn woonlasten investeer ik 99%. Grootste gedeelte word momenteel in Crowdfunding gestoken. Ook vanwege de steun aan kleine zelfstandigen en de leuke extras die ik erbij ontvang. Gratis uit eten, gratis website en veel andere leuke incentives.

Daarnaast brengt het maandelijks extra rente inkomsten. Met de ontvangen rente word ook de rente betaald die ik moet betalen. Maandelijks worden er een aantal hypotheken betaald en word mijn studiefinanciering over 10 jaar afgelost. 

Hopelijk hebben jullie wat aan dit verhaal. Groet en tot snel!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!