×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Duurzaam, stoer, opvallend!

Duurzaam, stoer, opvallend!


Er is nogal wat te doen rondom de vervuiling in steden i.v.m de uitstoot van benzine dampen. Gelukkig maken steeds meer mensen gebruik van de fiets en als je ouder wordt is er de elektrische fiets die je verder op weg helpt. Toch neem ik zelf nog te vaak de auto of laat mij inhalen door de net iets oudere "e-Bike" generatie.

Maar nu is er een alternatief. Echt het aller gaafste voertuig wat ik sinds jaren op de weg gezien heb. Ik voorspel dat je ze binnenkort kunt gaan huren op de camping en dat dit HET nieuwe alternatief wordt van de ronkende solex tochten.

Gisteren heb ik er een blog van geplaatst op LinkedIn. Omdat ik namelijk geloof dat dit een meer dan uitstekend voertuig is om ook zakelijk op te vallen.

Het gaat om een nieuwe e-Bike waar je het echte Harley gevoel mee krijgt.

Nieuwsgierig? ga naar www.mijnstep.nl

Soberana
Interessant vervoermiddel, jammergenoeg niet geschikt voor de Antillen.
15-09-2017 17:01
15-09-2017 17:01 • 1 reactie • Reageer
Ronald Ostendorf
Dank je wel voor je reaktie. Waarom eigenlijk niet? Ik ben nooit op de Antillen geweest, vandaar de vraag...
15-09-2017 17:03
15-09-2017 17:03 • 1 reactie • Reageer