×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBang? Nee, ik niet!

Bang? Nee, ik niet!


Regelmatig ben ik bedreigd. Waarom? Juist, omdat ik zeg wat anderen denken en echt niet durven zeggen. Nu ben ik weer bedreigd en eigenlijk alleen maar omdat ik een reactie plaatste onder een artikel van iemand die pleit voor liefde, vrede en het hand in hand gaan met elkaar!

Ik plaatste een artikel, een tijd geleden over zijn schrijfsite, een eerlijk review. Maar het was niet in zijn straatje, dus kreeg ik een bedreiging aan mijn broek en hij maakte mijn echte naam bekend, terwijl ik schrijf onder een pseudoniem. Hij vindt het niet eerlijk dat ik onder een pseudoniem schrijf, maar ik heb ervoor gekozen omdat ik geen contact meer met mijn familie wens te hebben. Dat is mijn reden, meer niet.

Nu schreef hij zelf een stuk. Een mooi en lang verhaal, maar hij eindigde met een gedicht en een korte anekdote over het samenkomen in een gebedshuis, Gods huis. Hij pleit voor vrede, voor het hand in hand gaan met elkaar. En daarop reageerde ik door te stellen dat hij het voortouw maar moest nemen. Hij wilde mij immers van het www laten verwijderen als hij dat kon?

Dat kwam op een zoveelste bedreiging te staan en hij betichte mij van stalking! Ja stalking! Ik reageerde op een artikel van hem. Ik mag daar reageren, ik ben niet geblokkeerd, het is mij niet verboden te reageren. Maar de situatie heeft me doen besluiten om mijn reacties te verwijderen.

De desbetreffende site heeft al zoveel schade geleden door ruziemakers in het verleden, ik heb mezelf teruggetrokken.

Maar vanaf nu kan ik erop rekenen dat de hel weer los zal breken. Hij heeft weer alle tijd om op internet te struinen en ook dit artikel zal hij zeker lezen.

Juist daarom schrijf ik het ook, want het is niet omdat ik bang ben, maar omdat ik de schrijfsite wil beschermen. Ik stalk niet! Op mijn artikelen kan ook iedereen reageren, waarom mag ik dat niet?

Ik heb hem gewezen op de wet van privacyschending. Zelf is hij daarbij al behoorlijk in gebreke gebleven. Ik ben in het bezit van een flink aantal e-mail adressen, die hij mij in het verleden heeft toegezonden. Er is mij in het verleden een belofte gedaan dat mijn naam nooit gebruikt zou worden, maar dat was al heel snel vergeten. Gelukkig heb ik alle mails bewaard en kan ik alles bewijzen.

In elk geval is de vredestichter niet wat hij is en zijn grote vriend, waarvan ik dacht dat die nog eerlijk was, bleek iemand die plagiaat pleegde. Eerst glashard ontkennen en toen ik het bewijs leverde verwijderde hij het artikel snel.

Ja sorry, ik zeg het gewoon!