×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Bang? Nee, ik niet!

Bang? Nee, ik niet!


Regelmatig ben ik bedreigd. Waarom? Juist, omdat ik zeg wat anderen denken en echt niet durven zeggen. Nu ben ik weer bedreigd en eigenlijk alleen maar omdat ik een reactie plaatste onder een artikel van iemand die pleit voor liefde, vrede en het hand in hand gaan met elkaar!

Ik plaatste een artikel, een tijd geleden over zijn schrijfsite, een eerlijk review. Maar het was niet in zijn straatje, dus kreeg ik een bedreiging aan mijn broek en hij maakte mijn echte naam bekend, terwijl ik schrijf onder een pseudoniem. Hij vindt het niet eerlijk dat ik onder een pseudoniem schrijf, maar ik heb ervoor gekozen omdat ik geen contact meer met mijn familie wens te hebben. Dat is mijn reden, meer niet.

Nu schreef hij zelf een stuk. Een mooi en lang verhaal, maar hij eindigde met een gedicht en een korte anekdote over het samenkomen in een gebedshuis, Gods huis. Hij pleit voor vrede, voor het hand in hand gaan met elkaar. En daarop reageerde ik door te stellen dat hij het voortouw maar moest nemen. Hij wilde mij immers van het www laten verwijderen als hij dat kon?

Dat kwam op een zoveelste bedreiging te staan en hij betichte mij van stalking! Ja stalking! Ik reageerde op een artikel van hem. Ik mag daar reageren, ik ben niet geblokkeerd, het is mij niet verboden te reageren. Maar de situatie heeft me doen besluiten om mijn reacties te verwijderen.

De desbetreffende site heeft al zoveel schade geleden door ruziemakers in het verleden, ik heb mezelf teruggetrokken.

Maar vanaf nu kan ik erop rekenen dat de hel weer los zal breken. Hij heeft weer alle tijd om op internet te struinen en ook dit artikel zal hij zeker lezen.

Juist daarom schrijf ik het ook, want het is niet omdat ik bang ben, maar omdat ik de schrijfsite wil beschermen. Ik stalk niet! Op mijn artikelen kan ook iedereen reageren, waarom mag ik dat niet?

Ik heb hem gewezen op de wet van privacyschending. Zelf is hij daarbij al behoorlijk in gebreke gebleven. Ik ben in het bezit van een flink aantal e-mail adressen, die hij mij in het verleden heeft toegezonden. Er is mij in het verleden een belofte gedaan dat mijn naam nooit gebruikt zou worden, maar dat was al heel snel vergeten. Gelukkig heb ik alle mails bewaard en kan ik alles bewijzen.

In elk geval is de vredestichter niet wat hij is en zijn grote vriend, waarvan ik dacht dat die nog eerlijk was, bleek iemand die plagiaat pleegde. Eerst glashard ontkennen en toen ik het bewijs leverde verwijderde hij het artikel snel.

Ja sorry, ik zeg het gewoon!


Ben
Ach, een dreiging gemaakt vanuit de luie stoel.
04-12-2018 11:57
04-12-2018 11:57 • 1 reactie • Reageer
Roodkapje
Ben Juist. Zo zie je maar, machtsmisbruik! Eerst beloven nooit mijn naam te gebruiken en nu dreigen om deze naar buiten te brengen. Maar wel vooraan in de kerk zitten en voor vrede pleiten. Echt heel oneerlijke mensen, die een ander maken en breken. Mij breekt hij niet! Trouwens, de schrijfsite heeft mijn klacht niet eens gelezen en heeft dus geen actie ondernomen. Dat betekend dat mijn artikelen van daar naar hier gaan en dat die site niet meer van mijn artikelen profiteren zal, zolang dreigementen daar zijn toegestaan.
04-12-2018 12:10
04-12-2018 12:10 • Reageer
Annemiek
Wat vervelend dat jou dit is overkomen. Houd je taai. Je red het wel. Zolang je niet bang bent kunnen ze minder hard raken dan wanneer je dat wel bent. Hooguit dat je een stuk voorzichtiger wordt. Zelf heb ik iets anders meegemaakt kort geleden. Er is een blog van mij gevonden via fb waar iemand niet blij van werd. Er werd mij gevraagd naar het hoe en wat en ik heb uitleg gegeven over wat er nog meer speelde. Hoe dit verder zal lopen weet ik niet precies maar ik heb het vermoeden dat ik niet zo bang hoeft te zijn. Maar als ik het goed bekijk ben ik sinds vorig jaar niet zo snel meer bang. Wel heb ik een paar voorzorgsmaatregelen genomen. Nogmaals, houd je taai en laat je niet bang maken. Je hebt meer in je mars dan diegene die jou willen pakken. :heart::hibiscus:
03-12-2018 21:35
03-12-2018 21:35 • 1 reactie • Reageer
Roodkapje
Annemiek dankjewel voorbije lieve reactie. Ik wens jou ook veel sterkte. Heel vervelend allemaal!
03-12-2018 21:48
03-12-2018 21:48 • Reageer
Filosoofje
Roodkapje is zelfs niet bang voor de boze wolf, dus.....  Laat hem zaaien, laat hem oogsten.  🌻
03-12-2018 21:09
03-12-2018 21:09 • 1 reactie • Reageer
Roodkapje
Filosoofje inderdaad, ik ben niet bang! 
03-12-2018 21:49
03-12-2018 21:49 • Reageer
LWAlmanak
Triest, dat mensen zeggen 'naar Gods huis' te gaan, onderweg zoveel ellende aanrichten...
03-12-2018 21:02
03-12-2018 21:02 • 2 reacties • Reageer
LWAlmanak
Roodkapje Precies...
04-12-2018 15:39
04-12-2018 15:39 • Reageer
Roodkapje
LWAlmanak klopt! Hij is vergeten dat God alles ziet en weet. Ik denk dat ik daar de meeste troost uit put.
03-12-2018 21:50
03-12-2018 21:50 • Reageer