×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
De wastafel en ander stomamateriaal

De wastafel en ander stomamateriaal


Mijn belofte zal ik bij deze inlossen! Ik zou jullie op de hoogte houden van de gang van zaken rond de wastafel en het stomamateriaal. 

Eindelijk is het voor elkaar! Ik heb een mooie grote wastafel met warm en koud water in mijn kast gekregen. Daar staat het chemisch toilet, een kast met medicatie, een kast met stomamateriaal en handdoeken en intussen ook een mooie spiegel, mijn tandenborstel en toiletspullen.

Vorige week is de wastafel aangelegd, daarna zijn we naar de kringloop gegaan om nog wat voor de aankleding te kopen. Het is een mooi plankje geworden, waar wat spulletjes op gezet kunnen worden. 

Handdoeken en washandjes bij action gekocht in de aanbieding en het is allemaal voor elkaar.

En eindelijk nieuw en fijn materiaal voor mijn stoma! Ik ben er blij mee.

Ik hoop dat het nu allemaal goed blijft gaan. De uitslag van de colonscopie was voornamelijk zenuwpijn, maar er is nog weefsel voor onderzoek naar het lab gegaan, de uitslag daarvan is nog niet bekend.

Het laatste stuk van de darm wordt zo gelaten, ondanks het bloedverlies, er iets aan doen zou alleen maar meer ellende opleveren.

Over twee weken evalueren mijn psychiater en ik weer de afgelopen tijd, want er is nogal wat gebeurd. Toch voel ik me wel sterk, ondanks mijn vermoeidheid, ik ben gelukkiger dan dat ik ooit ben geweest, ik heb veel los kunnen laten. Het jezelf moeilijk maken door je verdriet te blijven koesteren zal de rest van mijn leven verpesten. 

Mensen hoeven zich noet aan mij aan te passen, maar ik ook niet aan hen. Mijn kleinkinderen moeten missen is jammer, maar ik verander er niets door om te gaan sippen of een rechtszaak aan te gaan. Als de ouders hiervoor kiezen dan moet ik dat respecteren. Er zijn kleinkinderen die wel komen en waar ik op pas, ik geef ze al mijn liefde en geniet ervan!

Ik heb de liefste man van de wereld! Ja, jij denkt misschien dat de jouwe dat is, maar dat is niet zo, de mijne is de liefste en pas op, die is en blijft van mij! 

We gebben een leuk huisje, een mooi tuintje en een fijn camperbusje, waar we wat leuke tochtjes mee maken.

Ik heb niets te klagen, ondanks de pijn en ongemakken zijn er zoveel mooie dingen waar we van genieten kunnen. Loslaten van negatieve dingen, verdriet en mensen die het niet begrijpen is het allerbeste. Verdriet maakt je leven zuur, woede ook, haat evenzo, nee, dat laat ik niet meer toe, leve het leven!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Beste B. Levensgenieter
Gelukkig is dit voor jou geregeld.
04-04-2018 17:19
04-04-2018 17:19 • Reageer
Sonja
Wat fijn dat je nu je eigen plekje met nieuwe spulletjes heb voor je stoma te verzorgen dat is super! Wat fijn dat jullie samen reizen met het busje, hou je positiviteit vast en strooi het maar wat rond Dank je wel roodkapje!!
03-04-2018 09:29
03-04-2018 09:29 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Fijn dat het met je stoma goed is geregeld. Het klinkt allemaal goed positief! 
01-04-2018 22:03
01-04-2018 22:03 • 1 reactie • Reageer
Roodkapje
Ja he? Dankje! Nou ja, net weer een lekkage gehad, maar nu met lekker warm water kunnen wassen en spoelen.
01-04-2018 23:12
01-04-2018 23:12 • 1 reactie • Reageer