De zon in mijn leven

De zon in mijn leven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

1e8efdeb3c524f5441ab5975ed1d50e8_medium.

Het lijkt te schemeren, maar de zon is nog net niet onder

Het lijkt ter regenen, maar de paraplu: ik kan nog zonder

Het lijkt te waaien, maar ik blijf nog maar net staan

Nee, ik wil nog niet aan het leven ten onder gaan

 

De zon in mijn leven

Is ooit aan mij gegeven

Ik houd deze vast

Omdat die bij mij past

In het begin van mijn buikklachten, zag ik vaak de zon niet meer schijnen. Ik was op, had zoveel ellende meegemaakt, zowel zakelijk als privé, dat ik eigenlijk geen enkel positief iets meer kon zien. Raar eigenlijk, want ik was een vrij positief mens. Toen ik nog in loondienst was in een verpleeghuis, werd ik nog het zonnetje in huis genoemd, maar dat veranderde snel, toen ik de verkeerde keuzes maakte, nadat ik stopte met dit werk en een eigen zaak begon. Ik kwam met verkeerde mensen in aanraking. Mijn vertrouwen in de mens was te groot, maar het bleek meer naiviteit te zijn, dan zakelijk te kunnen denken. Zakelijke mensen zijn hard, tussen die harde mensen zitten veel mensen die de ene dag je grootste vriend zijn, maar de andere je grootste vijand. Al met al, heeft het me mijn gezondheid gekost, daarmee mijn bedrijf moeten stoppen en met buikklachten blijven zitten. 

Buikpijn kan zoveel betekenen, maar in mijn geval werd het nooit echt duidelijk. Was het Crohn, was het Collagene colitis, was het PDS, was het kanker? Onderzoek, na onderzoek, steeds weer een nieuwe diagnose, steeds weer klachten en steeds weer nieuwe onderzoeken. 

Het valt niet mee, om de zon te zien schijnen, maar voorlopig wil ik deze nog niet laten ondergaan. Ik blijf strijden, tot het gaatje.

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dapper van je. Hopelijk wordt de pijn dragelijker.
| 16:22 |
Goed om te blijven vechten hoor
| 15:19 |
Zeker weten
| 15:44 |
Gewoon even een knuffel....
| 15:00 |
dankjewel.
| 15:05 |
Mooi geschreven en sterkte en succes met de strijd!
| 15:00 |
dankjewel.
| 15:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen