Een bacteriële longontsteking

Een bacteriële longontsteking


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals velen weten, lag ik vorige week op bed met een fikse longontsteking. Mijn man belde de dokter die een antibiotica kuur voorschreef zonder me te zien. Ja hij kent me, ik ben eigenwijs! 

Maar de kuur sloeg niet aan, het werd allemaal steeds erger.vrienden maanden me op weer naar de dokter te gaan, maar ik stelde maar uit en uit, tot ik vandaag een fikse aanval kreeg van benauwdheid en hoesten. Ik ben ook zo dood als een kwartel, dus mijn man belde maar weer met de dokter. Ik kon direct komen. 

Ja dit was geen virusje, maar een bacteriële longontsteking. Hup een flinke sterke antibiotica kuur van 3 joekels van pillen en dan volgende week maar even voor controle terugkomen. Als het dan niet over is wordt er een longfoto gemaakt.

Hij keek ook nog even op mijn verzoek in mijn oren. Zag er wel goed uit, alleen die ene, waar ik een beetje doof aan ben, die moest volgende week maar even uitgespoeld worden.

Ik zei dat ik dat zelf wel deed. Hij vroeg me hoe ik dat deed dan?  Gewoon, grote spuit, lauwwarm water, boven de wasbak rustig inspuiten. 

Oke, prima, haha

Nou maar beter worden!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Inmiddels weten we beter.
| 14:43 |
Nou daar ben je echt ziek van. 
| 23:45 |
Ja, het is geen pretje.
| 12:14 |
sjonge..de ene dove roept tegen de andere..ga dit keer eens naar een echte oorarts
t kan een wereld van verschil maken
Ik zat van de week nog in een scan.. een bacterie  had al 2 x eerder  onderdelen uit dat ene oor gesnoept en na 2 operaties  nu zijn z e bang datie t weer doet..dan krijg je gezellig een aangezichtsverlamming of hersenvliesontsteking..dus  maak liever daar een afspraak
dit nooit  krijgen..t heet cholesteatoom .. wees zuinig op t laatste beetje horen he..beterschap  
| 10:24 |
Getsie, nou sterkte maar weer! Ouderdom komt met gebreken zeggen ze, ik voel me geestelijk best jong, maar fysiek soms wel 80 pfff
| 12:52 |
schudden we elkaar d e hand en juist daarom doe k er iets mee.. t komt goed
| 16:30 |
We hebben wel veel gemeen, haha
| 17:39 |
heftig ja, dacht ik ook al
| 18:05 |
Beetje zielsverwanten
| 22:14 |
herkenning is op z'n plek ja
| 23:57 |
😉
| 12:15 |
Heel veel beterschap!
| 09:41 |
Een goed herstel gewenst!
| 07:14 |
Heel veel Beterschap!
| 06:57 |
Heel veel beterschap, hopelijk slaat de kuur snel aan.
| 06:09 |
Heel veel beterschap...
| 23:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen