Een pinapparaat in het ziekenhuis tjongerschans

Een pinapparaat in het ziekenhuis tjongerschans


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kijk jij wel eens op de website van het ziekenhuis waar je naar toe gaat? Ik deed het nooit, maar nu doe ik het wel! Het kan je veel informatie opleveren, maar ook veel geld besparen. Je moet het alleen even ontdekken!

Ik was voorheen patiënt in het UMCG, maar nadat ik een stoma had gekregen besloot ik om een ziekenhuis in de buurt te zoeken. 

Door een paar spoedopnames had ik ook al kennis gemaakt met dit ziekenhuis en de mdl arts in Groningen kon zich er wel in vinden en kende de artsen in Heerenveen wel. 

Nu ben ik al een tijdje daar en eigenlijk had ik me ook nooit zorgen gemaakt over de parkeerkosten, omdat ik een invalidenparkeerkaart bezat. Maar de kaart moest dit kaar verlengd worden en ik besloot dat niet meer te doen, want de kosten in de gemeente waar ik nu woon zijn zo hoog, dat dat niet meer te betalen is. Ook besloot ik mijn rijbewijs niet meer te verlengen, want ik krijg zoveel medicatie dat het onverantwoord is om nog auto te rijden.

Dus nu moeten we parkeren op de betaalde plaatsen bij het ziekenhuis. De eerste keer waren we al twee euro en vijftig cent kwijt, best een hoog bedrag voor ons. 

Maar mijn man, een echte computerfreak, keek op de site en zag dat je een tien rittenkapers kunt kopen voor tien euro! Dus hoe lang je er ook staat, het kost je niet meer dan een euro per keer!

Hij zag ook dat je ook je eigen dossier in kunt kijkenmop je eigen pc met je DigiD code. Dat is ook prettig!

Maar de laatste keer toen we een tien rittenkaart wilden kopen moesten we deze contant afrekenen, wat toch wel vreemd is in zo’n modern ziekenhuis!

We konden wel in het winkeltje wat kopen en daar twintig euro bijpinnen, maar dat waren we toch echt niet van plan. Gelukkig had ik nog tien euro aan kleingeld in mijn kleinkinderenspaarpotportemonnee, dus lukte het zo. Thuis gekomen ging mijn man direct in de computer klimmen en gaf aan, bij het ziekenhuis, dat het vervelend was dat er geen pinautomaat was bij de dames van de receptie.

Vanmorgen ging de telefoon. Het ziekenhuis aan dr andere kant van de denkbeeldige lijn. Ze hadden het voorstel gelezen en wilden meedelen dat een dergelijk apparaat was besteld en dat die er dus nu kwam. Het was niet naar aanleiding van ons mailtje, maar wel mede hierdoor, want die waren er dus meer geweest!

Fijn is dat, te weten dat een ziekenhuis er voor jou is, dat ze luisteren naar de vraag van de patiënt. Nee, ik heb geen spijt dat ik ben overgestapt naar dit ziekenhuis.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is top
| 09:28 |
Wordt steeds meer een ziekenhuis die met de tijd mee gaat.
| 16:00 |
Fijn als meedenken op prijs wordt gesteld!
kleinkinderenspaarpotportemonnee... dát is pas een leuk scrabble-woord!
| 10:51 |
Haha, kijk, heb ik je mooi even aan een mooi woord geholpen!
Maar inderdaad, top van het ziekenhuis!
| 11:46 |
Idd fijn al is goede zorg belangrijker
| 09:08 |
Zeker, maar ook dit zijn belangrijke dingen. Als iemand ziek is dan is
Het fijn als
Je nergens teveel moeite voor hoeft te doen
| 11:47 |
Fijn, als deze zaken al goed lopen belooft dat ook goeds voor de eest.
| 23:29 |
Inderdaad
| 11:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen