Hoe yoors mijn stomaprobleem oplost

Hoe yoors mijn stomaprobleem oplost


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dat yoors veel gelezen wordt dat wisten we wel, ondanks sommige negatieve recensies. Ik had dit niet verwacht, maar ik kreeg een onverwachte reactie op mijn artikel over de lekkage van mijn stomazakje!

Coloplast, gaf mij een reactie, ze willen me graag helpen met dit probleem. Ik hoefde alleen maar mijn naam en telefoonnummer op te geven en zij zouden met me brainstormen over een oplossing.

Dat gebeurde dus vandaag! Het was een prettig gesprek en in elk geval een meedenkend gesprek. De oplossing is mogelijk een ander soort stomazakje met een grotere inhoud. Ik krijg een proefpakket toegestuurd en we gaan kijken of dit de oplossing is!

Bedankt yoors, fijn dat ik hier kan schrijven en wat ben ik blij dat het zoveel gelezen wordt! Bedankt Coloplast voor het lezen en meedenken! 

Wordt vervolgt....

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jammer dat het niet mocht baten ,
| 16:58 |
Helaas , het mocht niet baten
| 22:28 |
Dat is inderdaad super, nu nog hopen dat er effectief een oplossing gevonden wordt
| 10:52 |
Yoors is nu al professioneel en rondom bekend. Fijn voor je dat je op deze manier ook wordt geholpen.
| 17:47 |
Kijk dat zijn positieve ontwikkelingen. Hopelijk een goede uitkomst.
| 16:35 |
Dat is fijn zeg! Zo wordt er met je meegedacht terwijl je dat niet verwacht!
| 16:31 |
Dat is nog eens goed nieuws!
| 15:35 |
Kijk, zulke dingen lees ik graag! Mooi voor jou!
| 15:00 |
Dit is mooi, heel erg mooi!!! Succes!
| 14:46 |
Heel fijn, op naar een goede nachtrust
| 14:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen