Kun je de griep krijgen als je een griepprik hebt gehad?

Kun je de griep krijgen als je een griepprik hebt gehad?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja, dat kan! Hier zit het levende bewijs, dat straks weer haar bed induikt. Alles doet zeer en ik heb een vervelende hoest en vreselijke buikpijn. Ik heb koorts en voel dat deze nu weer begint op te lopen. Nog even, want mijn man maakt wat te eten klaar, gek genoeg staat me dat niet tegen. 

Ik wilde de griepprik in eerste instantie niet hebben, onzin, ik heb nooit de griep, maar ik hoor wel bij de risicogroep, ik ben nl. chronisch ziek. Mijn huisarts heeft mij wel op de korrel en is dus gewoon langsgekomen, even vragen hoe het in het ziekenhuis was verlopen en terloops de griepspuit uit zijn tas gepakt. Voor ik het wist, zat de spuit al in mijn arm.

Nu ben ik wel in contact met grieppatiënten geweest, maar voelde me veilig, dankzij de prik. Nou die veiligheid slaat dus nergens op, ik heb de griep!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat ik begrijp van de griepprik, is dat je juist met het griep virus wordt ingespoten. Je lichaam gaat anti stoffen aanmaken om het virus in te dimmen. Dat is ook vaak de reden dat je juist ziek wordt na een griepprik.
| 11:08 |
Ik werd niet ziek van de griepprik, maar een paar weken later kreeg ik de griep. Volgens de huisarts was het een ander virus dan waar ik voor ingeënt was.
| 13:58 |
Ik ken ook een aantal mensen die de griepprik hebben gehad en eveneens toch de griep kregen.
| 11:28 |
Heel veel beterschap!
| 00:38 |
Wat vervelend, van harte beterschap
| 06:51 |
dankje
| 12:58 |
Dat is heel vervelend, beterschap
| 22:52 |
dankje
| 12:58 |
Balen. Heel veel beterschap.
| 15:55 |
dankjewel
| 15:59 |
Een griepprik zorgt er ook niet voor dat je de griep niet krijgt... de kans is alleen kleiner en als je het krijgt is het milder.
Daardoor is dus het risico op bv longontsteking een stuk lager.
| 15:37 |
Oke, maar ja, ik baal er wel van
| 15:59 |
Ja dat begrijp ik, beterschap
| 16:32 |
Het zal op één of andere manier wel helpen. Bij jou dus niet.
En ik wil de griepprik niet en ik ben een beetje grieperig.
Beterschap
| 15:32 |
Je weet toch, ik reageer heel slecht op medicijnen, ik ben nu eenmaal snel resistent tegen iets.
| 16:03 |
Waarschijnlijk is de griep nu wel minder erg dan zonder griepprik..
Beterschap iig!! :)
| 15:31 |
Dankjewel, ja het kan erger, hoop dat het hierbij blijft en niet erger wordt.
| 16:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen