×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
medicinale cannabis deel 5

medicinale cannabis deel 5


Medicinale cannabis deel 5
Gisteren kwam de vaporizer en zowaar de medicinale cannabis, nu kunnen we beginnen!
 
Het hele verhaal, over vergoedingen enz. je kunt het lezen in de vorige artikelen, ik betaal de cannabis voorlopig zelf en heb de vaporizer, die ik had besteld geannuleerd. Nog steeds niet het geld teruggestort gekregen, maar ik heb wel de toezegging gehad, dus ik ga er maar vanuit dat dat goed komt. Die vaporizer had ik niet nodig, uit onverwachte hoek, kwam een geweldig aanbod. Er was iemand, die had er wel één voor mij, die kreeg ik toegestuurd, allemaal kosteloos! Geweldig mens, Lucifall! Nee, ze wilde er niets voor hebben..... later bleek ook waarom....
 
Vogelen
 
Ja, Merel moest vogelen, kijken hoe het allemaal werkt en een beetje onwennig met de info omgaan. Hij lag de hele dag op tafel, weer uit elkaar halen, weer in elkaar zetten, zoeken naar informatie, maar wat een klus! Veel begreep ik er niet van, eigenlijk zou je een informatie thuis moeten krijgen, want de filmpjes lijken dan wel zo gemakkelijk, maar als je er aan staat, dan ben je wel even van slag en zeker, als je het nog nooit hebt gedaan! Ook het idee, nu aan de cannabis, dat is ook zo vreemd.......
De avond
 
Daar lag hij, klaar voor gebruik! De hele avond heb ik naar hem zitten kijken, de zenuwen gierden door mijn keel. Zal ik het wel doen? Doe ik het wel goed? Het is zo nieuw en eigenlijk ook wel een beetje beangstigend, straks ben ik high......hoe voelt dat? Ik stelde het tijdstip steeds verder uit en manlief hield zich rustig. Ik begon al over thee zetten van de cannabis, dat kan ook! Hij zei alleen maar: ja, dat kan ook, maar je hebt nu zo'n ding.
Ik weet het niet meer, hoe werkt het dan ook alweer? Mijn hoofd tolt van al die filmpjes, het boekje er maar weer bij en samen hebben we het geprobeerd voor elkaar te krijgen. Ja, hij doet het, het lampje is groen, hup de cannabis erin en inademen maar! En nu....hoe gaat hij uit? Nog maar een teugje, maar ik kreeg hem niet uit...paniek!
 
 
Manlief komt erbij staan, hij is geduldig, maar laat mij niet in mijn paniek opgaan, kom op, daar zit een aan en uit knop, zegt hij en doet hem uit. Ik voel nog niets, alleen nog een beetje de ergernis van het niet weten en het ongemakkelijke, maar ik neem mijn medicijnen en poets mijn tanden. Beetje draaierig, dat wel, maar verder, niets.....
Ik kruip in bed en slaap door, tot vanmorgen, alleen een keer plassen, maar geen pijnstillers afgelopen nacht.... Dat is het wonder! Dat wil ik meer! Doorslapen, zonder pijn, een hele nacht!
Gelukkig
 
Ja, ik ben gelukkig, ik heb iets wat de pijn verlicht, ik heb vrienden op afstand, die me helpen en begrijpen, ik heb een man, die naast me staat en me begrijpt, ik kan de wereld aan! Nu nog maar even meer vogelen, want daar zijn vogels voor en deze rare vogel, zal toch meer moeten weten over de werking van de vaporizer. Maar dat komt goed....
 
Achteraf bleek de vaporizer helemaal niet goed meer te werken, vandaar dat het niet goed ging en ik het niet goed voor elkaar kreeg. Maar ja, vertrouwen blijf je houden in de mensen, jammer nu gebruik ik die niet meer, volgens de arts kon ik er geen vertrouwen meer in hebben, want de temperatuur was niet nauwkeurig en er waren enkele onderdelen stuk.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Gertiena
Ik hoop dat je baat bij hebt. Ik heb sinds kort Wiet olie in huis via Stichting Suver Nuver heel handig en voordelig kan je daar aan komen. maar ben er nog niet mee begonnen dus weet nog niet of het mij zal helpen. succes voor jou.
23-02-2018 17:08
23-02-2018 17:08 • 1 reactie • Reageer
Roodkapje
Ik heb ook wietolie geprobeerd, maar het werkt niet....
24-02-2018 15:57
24-02-2018 15:57 • 1 reactie • Reageer
Stieny Koopmans
Heel heilzaam en het werkt
03-02-2018 20:24
03-02-2018 20:24 • Reageer
Bodycoach
Ik heb sinds woensdag de olie. Ik heb geen specifieke klachten. Ik gebruik eigenlijk maar 3 dr per dag. Ik voel meer energie, ik voel me positiever. Het voelt goed.
21-01-2018 16:44
21-01-2018 16:44 • Reageer
Ben
Gelukkig help het.
21-01-2018 16:07
21-01-2018 16:07 • Reageer