×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn gebed

Mijn gebed


Mijn God,

Wat ik wil vragen is het volgende:

Laat het goed gaan met mijn dierbaren, zij leven met zoveel verdriet! Niemand had dit kunnen denken of voorkomen, het overkwam ze.

God, ik zou er zoveel voor over hebben als alles weer goed met hen ging. Wanneer U van mij verwacht dat ik de rest van mijn leven pijn zal blijven ervaren, maar hun leven weer op de rails zet, dan vind ik dat prima. Zij hebben nog een heel leven voor zich.

God, ik vraag u dit in Jezus naam, 

Amen

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties