Op welke site verdien je het meest?

Op welke site verdien je het meest?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Het is een hobby, dat schrijven van mij

Maar door dat schrijven van mij, verdien ik er een extra centje bij

Ik werd uitgedaagd, door een medeschrijfster, die me beloofde meer te verdienen op een site, die heel gebruikersvriendelijk zou zijn. En die uitdaging nam ik aan. Maar nu ben ik van plan om te vergelijken tussen de sites, waarop ik schrijf, waar de meeste verdiensten worden gegenereerd. 

Ik geloof niet echt in het verdienen van 800 euro op een site, maar het moet kunnen, volgens haar. Ik ga niet voor die 800 euro, ik ga voor de test, het kijken welke site het meest opbrengt en welke site nu echt gebruiksvriendelijk is. Over een maand doe ik daar verslag van.

Ik kan je vertellen dat ik op enkele sites haast niet meer schreef, gewoon omdat het geen leuke sites zijn in mijn ogen, niet echt gebruiksvriendelijk en er heel veel gelezen werd en weinig opbrengsten waren, maar ook weinig reacties. De opbrengsten worden uitbetaald bij 25 euro, maar bij 7,90 blijf je steken en komt er gewoon niets meer bij. Sinds gisteren heb ik de draad ook daar weer opgepakt en zal ik zien of er werkelijk verandering in komt.

Een andere site, waar geen nieuwe artikelen meer worden geplaatst, maar die nog steeds mijn artikelen laat zien, brengt me tot nog toe het meest op, al moet ik wachten tot de 70 euro is behaald en dan na een extra maand wachten wordt dat uitbetaald, toch anderhalf jaar later. 

Ga ik naar mijn eigen vertrouwde site, dan heb ik niets te klagen, elke dag heb ik wel 5 cent verdiend, soms wel 15, dus dat is altijd weer een verrassing.

Maar vanaf nu, zal ik dus op alle sites evenveel schrijven, al zal dat niet elke dag zijn, als ik schrijf krijgen 4 sites een nieuw artikel, de vijfde publiceert niet meer, dus daar schrijf ik dan niet meer voor. Over een maand kom ik met de uitslag.

Maar blijf vooral schrijven voor je plezier, want daar gaat het om en ook hoe gebruiksvriendelijk een site is. Een extra centje is altijd meegenomen, maar 800 euro verdienen op een schrijfsite, per maand? Ik geloof het nog steeds niet!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
800 euro zou kunnen als je ontieglijk veel schrijft en ook de juiste onderwerpen pakt.
| 00:08 |
Naast schrijven heb ik ook nog een leven.. dus vind ik dat het belangrijkste
| 00:15 |
geweldig verhelderend dit blog
| 05:29 |
Ik ben erg benieuwd!
| 13:47 |
Nou ik ben er al uit, hier verdien je wel het meest, hoewel je op Tallsay nu toch ook snel wat gat verdienen
| 13:09 |
Ik had nog nooit eerder gehoord van Tallsay! Dan zitten we kennelijk op de juiste site! Bedankt :)
| 20:55 |
Inderdaad ;)
| 12:21 |
Ik blijf wel gewoon op yoors haha.
Ik was hier overigens ook sceptisch over, maar hier lijken de beloftes in elk geval waargemaakt te worden.
Ik hoor soms waanzige bedragen over die websites dat je met mails zoveel geld kan verdienen.
Dat vindt ik ook zo moeilijk om te geloven
| 12:20 |
Interessant... ik ga deze post van je volgen, ben benieuwd.
Ik heb wel op een andere blogsite gelezen dat er mensen waren die inkomsten hadden van +/- 100 a 300 in de maand. .. maar er kwamen er ook 2 voorbij met inkomsten van +/- 800 a 1000 ( of dit allemaal waar is weet ik dus niet )... maar dit hadden ze op een reactie geschreven. Ik heb wel gelezen dat ze allemaal dit geld verdiende via Google Adsense.
Ik zal eens kijken of ik de link van deze Blogger ( met de reacties van inkomsten) eens terug kan vinden.
| 20:01 |
Op dit moment verdien ik op yoors veel meer dan op tallsay!
| 22:58 |
Ik verdien alleen op Yoors... hahaha. Vindt het denk ik wel goed zo... Maar ik kwam het toevallig eens tegen...
| 23:03 |
Interessant ik zal je volgen..welke sites schrijf je op?
| 00:30 |
eigenlijk nu alleen nog maar op Tallsay en Yoors, maar er is nog wel een site: artikelsit.info, die geen nieuwe artikelen meer plaatst, maar wel inkomsten genereert uit de artikelen die erop staan.
| 13:09 |
Oke ;-)
| 13:21 |
Heel leuk en ik volg het graag :)
| 22:14 |
Oke, hou het in de gaten!
| 23:17 |
:)
| 06:22 |
dat is inderdaad veel om als extraatje te kunnen verdienen
| 20:48 |
Inderdaad, maar het gaat mij niet lukken!
| 21:07 |
Ik gok op deze :)
| 19:58 |
Gelijk heb je!
| 21:07 |
Ben eens benieuwd wat de uitslag gaat zijn na een maand. Tegenwoordig hoor je wel meer broodje aap-verhalen, dusjah...
| 19:50 |
Nou ik denk zelf te weten welke wint, maar er kan veel veranderen
| 19:58 |
Wat een interessante blog (: Ik ben benieuwd welke je uiteindelijk het beste vindt.
| 18:30 |
Ja, ik ook
| 19:58 |
800 euro per maand?
Dat is wel heel erg veel.
| 16:10 |
Ik kreeg een mailtje van iemand, die vertelde dat er iemand was, die hier 800 euro in de maand verdiende. Wie het is geweest die zoveel verdiende weet ik niet, maar ik kreeg dat mailtje van iemand die hier ook schrijft en door haar ben ik hier ook naartoe gegaan. Ik ben hier al een tijdje maar het lukt me niet om 800 per maand te verdienen, zelfs geen 80 of 8 euro, maar ik heb toch wel mijn eerste tientje hier verdiend. Nu de beloningen weer anders zijn, is het maar afwachten wat er gaat gebeuren, in elk geval ervaar ik de vrijheid van het schrijven hier wel en blijf ik hier zeker!
| 16:49 |
Handige blog dit!
| 15:58 |
Dankjewel.
| 16:05 |
Leuk om zo een zakcentje bij te verdienen.
| 15:50 |
Zeker weten!
| 15:53 |
Dan is het natuurlijk interessant te weten om welke sites het gaat/ging. Ook die van 800 euro.
| 15:50 |
Dat was deze site.
| 15:53 |
Ok. Dat lijkt me nog wat optimistisch. En die andere sites?
| 15:58 |
Er is er geen die meer bied. Tallsay verdiend nog wel wat maar meer kan ik niet opnoemen, want Plazilla verdiend niets meer, Schrijfland betaald niemand maar bepaald zelf waar het geld naar toe gaat, Foogli int het geld zelf, want die laat je niet meer binnen na een bepaalde tijd. Ik heb daar 7 euro staan, maar kan er niet meer bij, mijn artikelen zijn dan ook bij hen en zij verdienen eraan. Artikelsite plaats geen nieuwe artikelen meer, dus blijft dit over, nog maar 2 sites.
| 16:08 |
Welke artikelsite is dat? Leerwiki?
| 16:14 |
Er zijn nog meer artikelsites, ook die het nog wel doen:
Infonu.nl
Infobron.nl
foobie.nl
| 16:52 |
Zal er mogelijk ook eens kijken, infonu vind ik in elk geval zelf niet een gebruiksvriendelijke site, de anderen ken ik niet.
| 16:54 |
Ik heb een heleboel artikelen op infonu staan. Om dit moment verdien ik daar het meeste.
| 16:57 |
Fijn voor jou, maar bij mij werkt het echt niet.
| 17:17 |
Wel ik ben echt heel erg benieuwd naar de uitkomst
| 15:43 |
In elk geval verdien ik tot nu toe hier het meest.
| 15:46 |
Ik schrijf enkel hier dus ik kan niet vergelijken
| 15:50 |
Ben zeer benieuwd naar het resultaat. Het enige waarmee ik nog wat verdien is roamler en qassa. Maar niet door te bloggen
| 15:30 |
Hier verdien je toch het meest.
| 15:43 |
Ben benieuwd naar je bevindingen? Wat zijn de andere sites?
| 15:15 |
Er is nu naast Yoors eigenlijk nog maar 1 over waar ik schrijf, ik schrijf nog bij Tallsay, de anderen : artikelsite, publiceert geen nieuwe artikelen meer, maar genereert nog wel inkomsten, Foogli doet niets meer, maar laat de artikelen wel staan, zo hebben zij zelf de inkomsten van mijn artikelen. Plazilla geeft geen inkomsten meer en ik haal al mijn artikelen daar vandaan. Schrijfland is een artikelsite die niet betaald maar zelf bepaald waar de inkomsten naar toegaan. Ik ben daar ook allang vandaan en nu heb ik dus nog maar 2 sites over.
| 15:43 |
aha, dankjewel!
| 15:47 |
Het lukt me niet om mijn artikelen van Plazilla te krijgen, noch mijn account te verwijderen. Lukt het jou wel?
| 00:07 |
Ja hoor, ik heb er geen artikelen meer staan. Je kunt je eigen artikelen kopiëren en verwijderen in je menu. Als je klaar bent verwijder je je account in het menu.
| 00:17 |
Meerdere keren geprobeerd. Ik ga weer een poging wagen :)
| 20:32 |
Als het niet lukt moet je Tim even mailen.
| 11:14 |
Het lukt inderdaad niet, en als ik van tallsay mijn inlog opvraag krijg ik die niet. Want ik wil idd Tim even mailen.
| 11:29 |
Goed plan!
| 14:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen