×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Waar is het dossier?

Waar is het dossier?


Het dossier is verdwenen, spoorloos!

Toen ik 11 jaar geleden stopte met mijn bedrijf werd ook een opdrachtgever gevangen gezet. Het was voor mij zwaar, want deze man was me heel veel geld schuldig!

Ik had via mijn bank een incassoverzekering. Dat was een verplichting die ik had bij het afsluiten van een starterskapitaalrekening. Zij beslisten welke en ik vond het prima, tot ik erachter kwam hoe ze te werk gingen, althans hoe ze eigenlijk niet te werk gingen! Dit was Arag, ik had er nog nooit van gehoord, maar de laatste jaren hoor en zie ik steeds meer van Arag en ik vroeg me af of ik daadwerkelijk een verkeerd beeld van deze rechtsbijstandverzekeraar had.

Toen hebben ze te laat ingegrepen, de opdrachtgever was allang vertrokken van het opgegeven adres en het werd een zoektocht. Toen eindelijk bekend was waar hij zat, was hij al vast gezet en zou hij een jaar of zes moeten zitten.

Het dossier wat zij in handen hadden ging voorlopig in de brandkast en zou weer boven water worden gehaald als deze man weer vrij was.

Intussen was mijn bedrijf in andere handen terecht gekomen en ik zat met een restschuld. Ik had ervoor kunnen kiezen om mijn personeel miet te betalen, of geen afdrachten te doen, maar ik deed het wel! Ze hadden recht op hun geld, ze hebben er hard voor gewerkt en ik hoopte ooit het geld terug te kunnen vorderen.

Het duurde lang voor ik wist waar de opdrachtgever uithing na de straf van zes jaar. Maar door toeval kwam ik hem tegen. Ik wist dat dit mijn kans was en contacteerde Arag. Ik deed dat via hun website als mailtje. Er stond bij dat er vijf werkdagen overheen konden gaan voor ik antwoord had. Maar na zeven dagen had ik nog geen antwoord, dus stuurde ik nog een mail met mijn telefoonnummer erbij. De volgende dag werd ik gebeld. Het lijkt vreemd maar ik besta niet in hun bestand! Mijn bedrijf ook niet! Maar mogelijk kunnen ze via de bank nog iets terug vinden waar mijn dossier zich zou moeten bevinden. Hebben ze nu zomaar 30.000 euro kwijtgemaakt?

Wordt vervolgt
Ben
Het loopt soms raar in het leven.
08-08-2018 15:50
08-08-2018 15:50 • Reageer
Ingrid Tips en meer
He bah, door ellende achtervolgd...
06-07-2018 21:44
06-07-2018 21:44 • 1 reactie • Reageer
Roodkapje
Het houd niet op
06-07-2018 21:53
06-07-2018 21:53 • 1 reactie • Reageer