Appeltjes groen

Appeltjes groen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week heb ik zeepletters gemaakt voor moederdag. Daarvoor heb ik 1 kilo aan gietzeep besteld, “iets” meer dan ik nodig had. Gelukkig is het erg leuk materiaal om mee te werken, dus vanavond heb ik weer wat zeepjes gemaakt. Dit keer een stukje makkelijker, namelijk gewoon met kant en klare mallen. Geen officiële zeepmallen, maar ijsblokjesvormen!


Een paar drupjes geel, een drupje blauw bij de gesmolten giepzeep en klaar om te gieten! Nog geen uur later waren deze leuke groene appeltjes al klaar!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuke appeltjes!
| 00:25 |
Ziet er heel leuk uit!
| 11:28 |
Die zijn schattig :-)
| 21:39 |
Ziet er tof uit! Waar heb je jou gietzeep gekocht?
| 10:32 |
bij www.creazeepbron.nl/
de voornaamste reden was, dat je daar ook kleurstof kan bestellen en dat je het via kiala kan laten bezorgen. Alle andere winkels hebben hoge verzendkosten (de normale pakketkosten van postnl), of geen verzendkosten, maar geen kleurstoffen.
Alleen achteraf baal ik dat ik niet gewoon 2 euro meer betaald heb, want via kiala moest ik nu anderhalve week extra wachten, waardoor de totale bestelling 2 weken duurde.
Veel online shops zijn trouwens ook niet zo snel met het versturen....
| 11:01 |
Maybe ook een idee om geurolie in te doen? Of wat anders voor een lekker geur? Of lukt het niet
| 00:30 |
heb ik inderdaad ook gedaan ja!
voor mn verjaardag heb ik afgelopen jaar geurolie gekregen die je dan in een ondiep kommetje moet doen waar een waxinelichtje onderstaat. Alleen ben ik daar niet zo fan van, dus heb ik er nu een mooie andere bestemming voor gevonden!
| 10:01 |
Ookgoed! Wat jij het leukst vind!
| 14:04 |
Haha dacht eerst dat het snoepjes waren :)
| 00:26 |
Haha! Ik raad je af om er van te snoepen ;)
| 00:27 |
Hahahahaha
| 00:29 |
Een heerlijk fris appeltje
| 23:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen