Eerste insta-lettering challenge gedaan!

Eerste insta-lettering challenge gedaan!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag mijn eerste lettering challenge op instagram gedaan! Het ging om de challenge #BloomInApril en de woorden waren "Accentuate the Good". (zie foto hierboven)

Ik zat er al een paar dagen over na te denken om een keer mee te doen, en vandaag eindelijk maar eens gedaan! Erg leuk om met een bepaald doel iets te maken. Ik merk dat ik het nog lastig vind om inspiratie te vinden wát ik dan zou moeten schrijven. Dus dan helpt dit toch wel erg goed.

Nadat ik deze had afgerond heb ik ook gelijk alvast 1 voor morgen gemaakt van de challenge met de naam #HappyLetteringChallenge, met het woord "Crown". Voor Nederland natuurlijk net wat aan de vroege kant, omdat we over 2 weken pas koningsdag hebben. Maar ik heb hem wel alvast in Nederlandse stijl gemaakt met oranje letters en een rood/wit/blauwe kroontje op de C! (zie hieronder)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoe vin je die challenge op instagram?
| 08:38 |
Die bovenste is van een trio: @crystalizabeth, @tiffyinspirations en tjt.design, en als ik het goed heb is de challenge van de onderste van @crystalizabeth alleen.
Sinds mei heb ik er nog één bij gevonden, van @beautyoutofashesco, dat zijn motivatiespreuken. Daar zitten ook veel leuke tussen

Maar er zijn er nog veeeeel meer, @letteringchallenges verzameld er een hoop
| 14:57 |
Echt leuk gedaan!
| 20:27 |
Leuk gedaan, met dat kroontje erbij :) Handlettering is zo leuk om te doen!
| 13:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen