Nieuwe hobby

Nieuwe hobby


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen weekend was ik een weekendje weg met mijn man. Nog een kadootje van hem voor mijn verjaardag! Na een ontspannen eerste dagje (met sauna en hottub), gingen we op maandag Den Bosch in. We hadden niet echt een doel, dus we liepen gewoon hier en daar een winkeltje in. Arjan had zaterdag een barista workshop gehad en toen we langs het cafeetje Doppio liepen, kwam de te verwachte opmerking: dat is een type koffie! (zo heet dat toch?)  Aangezien we al even gelopen hadden, vonden we dat een mooi sein om even lekker wat koffie en thee te drinken. Een lesje verder over wat voor soort koffiezetapparaat (of eigenlijk espressoapparaaat) ze daar hadden en wat voor soorten koffie er zijn, liepen we weer buiten. Eigenlijk was ik best een beetje jaloers op Arjan. Hij had al als hobby biertjes proeven en bier brouwen, en nu ook nog eens helemaal enthousiast over koffie! Beide vind ik trouwens niet te drinken, dus de kans dat ik zijn passies ga delen is erg klein.

Maar goed, ik was dus best een beetje jaloers... Een paar tellen later liepen we langs Pipoos, een erg leuk winkeltje met allerlei knutselspulletjes. Aangezien we toch geen doel hadden, gingen we daar even naar binnen. Het eerste wat ik zag, waren boeken over hand lettering. De term kende ik niet, maar het klonk goed! Ik dook in één van de boeken en ik vond het erg leuk wat ik zag. Zou dit misschien iets kunnen zijn waar ik mijn hobby van zou kunnen maken? 

Ik besloot een boek te gaan kopen. Maar daar sta je dan, tussen heel veel boeken in, die allemaal best wat van elkaar weg hebben! En toen kwam de verkoopster op ons af. Of ik wist wat hand lettering was? Uitgelegd dat ik het nog niet kende, en toen begon ze me er meer over te vertellen. Onder andere over verschillende pennen, stiften en andere methodes. Een paar minuten later stond ik dus buiten met een nieuwe hobby, inclusief boek, stift, fijnschrijver, een potlood en een gum. 

Toen we einde van de middag thuis kwamen, ben ik gelijk in het boek gedoken. We waren nog even langs de action gegaan om een schetsboek en een liniaal te kopen, dus ik had genoeg om van start te gaan.

Eerst maar eens het alfabet geoefend! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed bezig zeg groetjes An
| 08:39 |
Wat leuk..ik ben ook pas begonnen. Ik zag n workshop voorbij komen op fb maar kon die dagen niet dus op pinterest maar eens gekeken wat t nu precies inhield..geweldig.
Tekenen/schrijven...dat deed ik vroeger ook altijd.
Dus lid geworden van de handlettering groep op fb.
Nou toen begon t dus echt te kriebelen..n boek besteld ..kladschrift e.d. gekocht en aan de slag.. ik ben verslaafd..
| 09:39 |
Leuk al die boeken en spulletjes voor het handletteren. Erg verslavend
| 17:11 |
Leuk, ik ben benieuwd naar wat je allemaal gaat maken! Had al iets voorbij zien komen op instagram ;)
| 12:49 |
ik ben ook benieuwd, haha :)
| 23:12 |
Leuk hand letteren!
| 21:04 |
Ik ben niet meer weg te slaan uit Pipoos. Ik vind altijd wel iets nieuws wat me interesseert daar, hihi
| 02:48 |
Voor mij juist een reden om er wat minder vaak heen te gaan.. of zonder m'n pinpas.. haha!
| 09:04 |
Ziet er leuk uit! Die letter vind ik moeilijk te maken.
| 15:44 |
Mooi is dat he letters schrijven. Een vriendin van mij doet dat ook en is er heel goed in :-)
| 09:59 |
Klinkt heel leuk
| 20:59 |
Is het ook! :D
| 22:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen