Kefir update!

Kefir update!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heeeeeeeel lang ik begonnen met Kefir, staat al een verhaaltje op Yoors. 

Nu na zeker minimaal 6 maanden kan ik vertellen hoe het gaat.  Ik had last van acne en dat is zo goed als verdwenen!!!! En mijn buik is meer in balans er zit een ritme in zeg maar als je snapt wat ik bedoel ;) voel me fitter en heb het idee dat mijn haren en nagels er goed van groeien. Ik ben het gekke spul ook best lekker gaan vinden. Het grappige is wel, dat iedereen die in huis komt en het ziet staan... Nou ja ze zijn blij dat ze het niet hoeven te drinken, maar dat is erg overtrokken. Ik zou zeggen gooi die vitamine pillen weg. Mega duur ook! En begin met het maken van Kefir! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deels ben ik het je met je eens , goed voor je darmen en daarom waarschijnlijk ook goed voor de rest van je lichaam.
Maar Kefir zijn goede bacteriën, heeft niets te maken met vitamines.
Ik ben onlangs van water kefir over gestapt of melk kefir, ik vind het lekkerder en mis hier karnemelk, ook wat gemakkelijker, hoewel water kefir echt niet moeilijk is.
Lekker doorgaan, je voelt je er goed bij.
| 12:33 |
Ik heb nog nooit gehoord over kefir, maar ik denk als je überhaupt veel vezels eet, dan ga je toch wel geregeld naar het toilet.
Het kost helemaal niet veel geld, ik denk dat die zgn dieëten en recepten ,gewoon geld klopperijen zijn
| 12:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen