×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBucket list oktober

Bucket list oktoberLangzaamaan zijn de bomen aan het verkleuren en vallen de blaadjes naar beneden... 's Nachts is het al een stuk kouder en de eerste herfststorm hebben we ook al gehad (al vond ik het erg meevallen).
's Avonds is het weer vroeger donker, zo gezellig dan om lekker knus op de bank te zitten met kaarsjes aan, warme chocolademelk met slagroom of een lekkere kop koffie of thee.... De regen die buiten tegen de ramen tikt.... Hoewel ik een echt lente/zomermens ben kan ik hier ook wel van genieten!!

Nu heb ik door omstandigheden de afgelopen tijd niet heel veel leuke dingen gedaan en wil ik dat bewust wel weer meer gaan doen.... hoeven geen dure dingen of hele dagen te zijn, maar gewoon kleine dingen/doelen.... kleine genietmomentjes ☺

Mijn oktober bucket list:

  • Simpel maar lekker! Een appeltaart bakken
  • Weer eens op pad vroeg op pad om mooie herfstfoto's te maken
  • Een boswandeling maken en daarna gezellig ergens warme chocomelk met slagroom
  • Chocoladefondue
  • Gezellige avond een vragenspel doen met vrienden