Checklist ik: Mijn antwoorden


Deze leuke vragenlijst kwam ik daarnet tegen bij Bodycoach. En omdat ik dol op allerlei (vragenlijstjes) ga ik mijn antwoorden hier gewoon met jullie delen. 
Ben op het moment erg bezig met wie ik nu eigenlijk echt ben, wat ik wil enz dus komt wel mooi uit dit, zet aan tot nadenken over allerlei dingen.

In dit blog het eerste deel van de vragenlijst :) De basis.


1. Wat is je volledige naam?
Sabrina..... De rest laat ik maar even achterwege vanwege privacy
2. Waar en wanneer ben je geboren?

In Goirle op een mooie septemberdag in 1977 om 08.36
3. Wie zijn je ouders? Naam, beroep, persoonlijkheid.
Henny, gepensioneerd. Behulpzaam, betrokken, gesloten, kort lontje.
Ied, huisvrouw, lief, onzeker, bezorgd.

4.Heb je broers of zussen? Hoe heten ze, wat voor mensen zijn het?
Nee heb ik niet.
5. Waar woon je en met wie? Beschrijf de plaats en personen.
Ik woon met mijn man en onze 2 dochters in een rijtjeshuis met voor- en achtertuintje in Tilburg.
6. Wat is je beroep?
Fulltime mama/huisvrouw.
7. Geef een volledige beschrijving van je uiterlijk. Denk aan lengte, haartype, huidskleur, gewicht, tattoos, littekens enz....
Ik ben 1.67 dus niet heel groot, weeg 60 kilo, heb lang donkerbruin haar met wat grijs er doorheen haha. Donkerbruine ogen, blanke huid maar best snel bruin. Ik heb geen tattoos, wel een navelpiercing. Een litteken links net op/onder mijn haargrens, die in mijn hoofd zo'n 10 cm doorloopt. Eentje onder mijn kin, eentje op mijn arm en meerdere kleintjes op mijn handen. En 3 kleintjes op mijn buik.
8. Tot welke sociale klasse behoor je?
Middenklasse denk ik?
9. Heb je allergiën, ziektes of andere fysieke uitdagingen?
Ik ben allergisch voor huisstofmijt, katten, bepaalde antibiotica en zalm. Heb een chronische whiplash, fibromyalgie, astma, pds, mastopathie en hartritmestoornissen. Dat was het... lichamelijk dan ;)
10. Hoe klinkt jouw stem?
Mijn stem is laag en als ik down ben monotoon.
11. Ben je rechts- of linkshandig?
Ik ben rechtshandig, maar doe ook best veel met links.
12. Welke woorden of zinnen gebruik jij vaak?
Okay, inderdaad, sorry ik bedoel het niet lullig maar.....
13. Wat zit er in je broekzak of handtas?
Mijn telefoon, sleutels en portemonnee.
14. Welke afwijkende eigenschappen zijn typisch voor jou?
Hier moest ik even flink over nadenken... Ik kan omslaan van down naar euforisch... van positief naar negatief... enz en voor alles geldt ook andersom... En dit dan bijv. 3x in een uur. Is dat zoiets wat ze bedoelen?  Verder kan ik rebels zijn!


Dit was deel 1 van mijn checklist ik :)


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.